Workshops JustMartinus

Iedere 3e woensdag van de maand worden er workshops georganiseerd. Van 18.00 uur tot 20.00 uur laat Martinus u zien hoe u op een simpele manier zelf producten kunt maken.

JustMartinus organiseert deze workshops omdat we onze kennis en kunde op het gebied van producten maken graag willen doorgeven.

Bent u creatief en van plan om zelf dit soort producten te maken? Dan sluiten de workshops van JustMartinus hier perfect op aan.

Naast de persoonlijke begeleiding, koffie, thee en wat lekkers zijn ook alle producten die nodig zijn om een extract te maken hierbij inbegrepen. U kunt dan denken aan de destilatoren, alcohol en plantmateriaal.. En als kers op de taart ontvangt u na afloop het felbegeerde extractie certificaat van JustMartinus.

Martinus geeft al jaren lezingen en theater colleges over het gebruik van dit soort producten. De ervaring die Martinus heeft opgedaan bij het geven van dit soort lezingen, blijkt erg handig van pas te komen tijdens deze workshops.

Martinus kan op een makkelijke en simpele manier uitleggen en laten zien hoe men op een handige manier zelf producten kan maken.

Samen in een gezellige sfeer de perfecte producten maken? Geef u dan tijdig op door ons een berichtje te sturen naar ons servicenummer 0629315070 of te emaillen naar [email protected] Vol = vol (beperkte toegang)