Zonder titel 1200 x 700 px Facebook bericht

Zaterdag is GRATIS testerbag-dag!

Zaterdag is GRATIS tester bag-dag! 

Elke zaterdag delen we gratis tester-bags uit zonder dat u net iets voor hoeft te doen! 
U bent van harte welkom vanaf 11:00 uur bij www.justmartinus.vom gevestigd op het marktplein 9 te Almelo. Tussen de Action en Delifrance in. 

U bent van harte welkom om een Bag te halen vol met geweldige oliën, crèmes en zalfjes! 

Eindelijk gratis producten testen om te zien of het voor u werkt. Uit ervaring weten we dat dit soort acties veel bezoekjes veroorzaken en wilt u zeker zijn van een bag kunt u het beste een bag reserveren via ons whatsapp servicenummer 0629315070. Er zijn tal van pakketjes beschikbaar maar er geld helaas OP=OP omdat we de voorraad op zaterdag niet kunnen bijwerken. Vandaar dat u goed aan doet om uw pakketje te reserveren. 

In de bag zit een uitgebreide product en gebruikers beschrijving en we kijken dan ook uit naar uw update over de producten. Martinus coacht en kijkt mee en hoop op deze toegankelijke manier u een plezier te doen met dit soort producten!

Er zit een CBD-olie, crème en zalf in en ook onze nieuwste olie de HHC zit er in de goed gevulde bag vol met producten. Advies ontvangt u er ook gratis bij net als de kop koffie! 

Vragen tips, of uw bag vast reserveren?
Whatsapp service 0629315070

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.