Schermafbeelding 2021 02 22 om 10.19.29

De stichting WietOliePuur

De CannaMedSocialClub stichting WietOliePuur …

De stichting WietOliePuur is ontstaan door de toenemende behoefte van volwassenen aan oliën en pasta’s van hennep/cannabis met gezondheidsvoordelen. Het is een Stichting zonder winstoogmerk, die producten verstrekt aan donateurs die daar baat bij hebben. Ook is de taboesfeer rond om deze producten aan het verdwijnen, door het ontstaan en toenemen van CannaMedSocialClub zoals de stichting WietOliePuur. 


De Stichting is opgericht door Martinus van Lies. 
Als ervaringsdeskundige is hij in aanraking gekomen met dit soort producten. Ondertussen geeft Martinus lezingen en avondvullende presentaties over hennep en cannabis. Regelmatig wordt hij ingehuurd door artsen en specialisten om de statistische gegevens die we massaal hebben opgebouwd bij de stichting de laatste jaren te delen.

Op het YouTube kanaal van One Step Community vindt u veel informatie over dit soort producten en legt Martinus in diverse video’s uit waar u op kunt letten bij het gebruik van bijvoorbeeld echte wietolie met Thc. 

Er is een jaarlijks kweektraject bij de stichting. 
Dit hebben we in het leven geroepen om zo binnen de kaders van de wet de stichting en daarmee alle donateurs gratis te voorzien van dit soort producten. Op deze bijzondere manier hebben meer kwekende donateurs een jaar lang gratis producten!
Lijkt het u leuk om mee te kweken? 
Meld u dan snel aan want vol = vol. 

Vragen of donateur worden van de stichting om dit soort producten aan te schaffen? 
Dan kunt u zich aanmelden via de website van 
www.wietoliepuur.nl of u stuurt ons een App op ons servicenummer +31 (0) 613591490 (WhatsApp, Signal, Telegram) of via [email protected]  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.