Schermafbeelding 2022 09 27 om 12.02.40

Samenkomen onder het genot van …

Samenkomen onder het genot van warme chocolademelk, pompoensoep, zoete stoofpeertjes met kaneel en meer

Het kan allemaal in de alweer 3e editie van de Communitydag ‘Halloween’. Geen enge verklede poppen, maar gewoon gezellig als vanouds elkaar beter leren kennen door een luisterend oor te bieden aan alle verhalen die in de kring gedeeld worden.

Nieuwe ervaringen doen we samen op, op zondag 30 oktober 2022!

Vanaf 14.00 uur ben jij en je metgezellen van harte welkom op Marktplein nummer 9, (tussen de Action en Delifrance) in Almelo om samen met andere community leden eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Wie zijn nu One Step Community? Wie zijn de drijvende krachten die niet alleen alle websites beheren, maar ook klanten ontvangen in onze JustMartinus winkel. Kom gezellig met ons mee proeven tijdens een speciale KimmieSSweedS ‘Trick or Treat ‘ editie. En spoel al die lekkernij weg met verfrissende Canbucha, die zelf door Martinus zijn ontwikkeld!

Wees niet bang… en kom lekker lunchen; de pompoensoep met allerlei aanvullende heerlijkheden zal je smaken! Op de MiniMarket staan weer voldoende kraampjes waarin zelfgemaakte producten ‘door de community – voor de community’ de workshopruimte opvrolijken. En natuurlijk laten we je niet naar huis gaan met lege handen! Voor iedere bezoeker is er een leuke goodiebag..

Wil je meer weten over communitydag? Al je vragen beantwoorden we met veel liefde via ons WhatsApp servicenummer +31629315070 of e-mail naar [email protected] EN LET OP: omdat we weten dat het lastige tijden zijn; willen we graag 2 personen de kans geven hierbij te zijn door hen de gehele reis te vergoeden.

Wil jij al langer naar community dag, maar is het financieel lastig om hierbij te zijn. Stuur ons een berichtje. We hopen dat dit nog maar het begin zal zijn en we in de toekomst meer leden hiermee kunnen verblijden. Iedereen is meer dan van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.