Ontwerp zonder titel 7 kopie 4

Partner worden en geld verdienen?

Partner worden en geld verdienen bij wiet olie puur!

WietOliePuur (affiliatie) partnerschap is een vorm van internet verkoop waarbij de partners worden beloond voor de door hen gegenereerde verkopen. Partners kunnen dit bewerkstelligen door onder andere berichtjes op hun social mediakanalen te plaatsen. Je kunt ook jouw unieke link delen via WhatsApp en/of e-mail. De bedoeling is dat men een bestelling gaat plaatsen via jouw unieke link. 

Deze unieke link is anoniem en zonder naam zodat jouw klanten niet kunnen zien dat er door jou geld wordt verdiend aan de verkoop van deze producten. Zo kun je dus compleet anoniem geld bijverdienen. Je kunt ook reclame maken voor de stichting en leuke artikelen delen waardoor je zonder te vragen ook verkopen gaat genereren. 

Kun je zelf niet zo goed onder woorden brengen wat de producten voor jou of je naasten betekenen? Deel dan onze recensie pagina: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur.  Zoals je ziet zijn er zoveel oprechte en lovende berichten opgebouwd; Je bent natuurlijk vrij om onze recensies te delen.  

Martinus van Lies de voorzitter en oprichter van de stichting Wiet Olie Puur geeft binnenkort een onlinetraining en legt je dan precies uit wat je het beste kunt doen om je verkopen te stimuleren. Hij laat je zien dat we tal van leuke en vooral simpele manieren hebben om wekelijks wat online te delen, zodat jij langzaam maar zeker je omzet ziet verhogen in je persoonlijke affiliatie dashboard op de website van de stichting Wiet Olie Puur.  Ter inspiratie hebben we om je natuurlijk op weg te helpen een aantal leuke artikelen en nieuwsbrieven klaar staan.

Een goede en creatieve schrijver die kan veel meer omzet generen dan iemand die aandringt. Vooral met leuke artikelen te komen waar waardevolle informatie instaat over bijvoorbeeld reuma of slaap problematiek en dat in combinatie met medicinale cannabis.  Je kunt je het zo gek niet bedenken of het kan gedeeld worden op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, Tic Tok en noem de rest van alles SocialMedia kanalen van tegenwoordig maar op. 

Wat minder goed werkt is aandringen met verkoop berichtjes. Vandaag de dag is men al zo druk met allerlei artikelen lezen die geen informatie bezitten. Dus pas op dat je zelf geen ‘spammer’ wordt.

Hoe werkt het in de praktijk? Wanneer er een bestelling wordt geplaatst via jouw link, ontvang je over het gehele bedrag 30% commissie. Dit kan natuurlijk snel oplopen, hoe groter de bestelling, hoe groter jouw aandeel.  De 30% commissie is nu tijdelijk, dit kan meer of minder worden. En is afhankelijk van een aantal factoren waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen zoals de inflatie, coronamaatregelen en/of de situatie wereldwijd met de oorlog. 

Wil je je familie of vrienden korting bieden? Geef ze dan bijvoorbeeld 10% van jouw commissie, waardoor jullie er allebei voordeel aan over houden. Jij wordt de schakel tussen jouw klanten, je familie en of vrienden en Wiet Olie Puur.


Ons partnerschap is gebaseerd op het principe van no cure, no pay, wat inhoudt dat jij wordt betaald als hij/ zij die via jouw link een bestelling plaatst, de dienst tot een goed einde heeft gebracht. Met andere woorden de bestelling moet afgerekend zijn. Dit alles is te volgen in je partner dasboard en als de bestelling is voltooid inclusief betaling kun je het zien aan bijvoorbeeld de status en kleur van de bestelling die van rood naar groen of grijs gaat. Je kunt zelfs zien hoeveel bezoeken er via jouw link zijn geweest om statistieken bij te houden die jou kunnen helpen bij het bepalen van je strategie. Alles is makkelijk in te zien in jouw persoonlijke omgeving en alles wat er staat is handig om te bepalen of jouw strategie werkt. Misschien kan door dit soort inzichten je makkelijk inzien welke artikelen voor jou wel en welke vooral niet werken.  

We helpen je graag verder en alle vragen die door dit artikel in je opkwamen, beantwoorden we met veel plezier.
Stuur gewoon een berichtje naar ons WhatsApp servicenummer 0629315070 of e-mail naar [email protected]

P.S. Binnenkort volgt er meer info over de onlinetraining van Martinus, houd je WhatsApp en e-mail in de gaten…

In de volgende video geeft Martinus meer inzicht over hoe het werkt en hoe jij je kunt aanmelden, volg de link: https://youtu.be/ZTajVQzHH-A Benieuwd naar de website van de stichting wiet olie puur: www.wietoliepuur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.