Schermafbeelding 2021 11 07 om 17.29.29

MartinusCoaching

WWW.   MartinusCoaching .COM

Martinus van Lies is een spreker in hart en nieren; 


Zijn vakgebieden hebben allemaal te maken met het menselijk lichaam. 
Van een goede mindset, tot gezonde voeding en van hennep/cannabis producten tot het coachen van personen die graag voor de gezondste optie gaan. 


‘Rijkdom begint bij gezondheid, vertelt Martinus ‘en de sleutel tot succes ligt binnen handbereik’. Het is jouw leven en jij verdient het beste! Speel geen bijrol in je eigen film…


Door altijd te blijven studeren en kennis tot zich te nemen van wereldberoemde experts,
zijn de inzichten verassend en veelzijdig. 


Op een toegankelijke, persoonlijke en begrijpelijke manier vertelt hij jou hoe je simpele dingen in je leven kunt aanpassen, die grote positieve veranderingen kunnen hebben in je leven. 

Martinus kan niet alleen veelzijdig over gezondheid en mindset spreken, zelf is hij een ervaringsdeskundige die door te vallen en weer op te staan een sterke en vooral zakelijke persoonlijkheid heeft ontwikkeld. Met deze persoonlijkheid en inzichten helpt hij iedereen die ervoor openstaat om geholpen te worden bij zijn of haar problematiek.  

Heb je bijvoorbeeld moeite om doelen te stellen, of verlang je naar financiële onafhankelijkheid? Dan neemt Martinus hier uitgebreid te tijd voor om samen met jou een plan om te stellen.
Het plan bestaat veelal uit het doorbreken van routines en negatieve zelfbeelden. 


Omdat we weten dat het een het ander niet uitsluit, breidt hij zijn kennis steeds uit in verschillende vakgebieden. 
Door dagelijks veel te lezen en bezig te zijn met deze problematiek kan Martinus veel vertellen over vooral zijn eigen ervaringen. 

Enkele voorbeelden die hij volgt zijn de hoog aangeschreven doctoren William Li, David Sinclair en professor Thomas Seyfried. Maar ook Bob Proctor, Warren Buffet, Charlie Munger en Tony Robbins ontbreken niet in dit rijtje. 

Het is niet nodig om zelf alle boeken op het gebied van gezondheid te bestuderen, want Martinus heeft de selectie al voor je gemaakt. Via de webshop kun je bel momenten, advies op maat gesprekken, bel momenten, zelf complete RSO-kuur (Rick Simpson) trajecten aanschaffen.

Martinus is ook in te huren als spreker, presentator en dat voor elke gelegenheid. 
Natuurlijk gaat dit in goed overleg want vooruitplannen is belangrijk gezien de vele aanmeldingen. 

Martinus is een originele, vlotte & vooral grappige spreker die van elke gelegenheid een gezellige maar vooral leerzame gelegenheid weet te maken! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.