aanbieding 4 kopie 2

Martinus van Lies en cannabis coaching 

you can have more than you got… 
because you can become more than you are, enles you change how you are you always have what you got!

Dit is JOUW leven & speel er geen bijrol in…!

Neem geen genoegen met minder dan dat je verdient. Stop nooit met groeien.

MIJN REIS…

Eind 2015 ben ik begonnen aan een opmerkelijke reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Het was een lange weg waarbij ik mezelf moest herprogrammeren.

Er moest veel veranderen … van voeding tot mindset en vooral de mentale tools moest ik destijds aanpakken.

Nu weet ik hoe het werkt en wat je ervoor moet doen om als persoon het gelukkigste leven te leiden…! 

De reis in een notendop

Per toeval kwam ik in 2015 een filmpje tegen van Bob Proctor. Ik had in mij leven nooit eerder van deze persoon gehoord, maar toch besloot ik de video af te spelen. En na de video gezien te hebben, heb ik besloten mijn leven rigoureus een andere wending te geven. En met succes!

Na een hele periode van zelfstudie over de persoon Bob Proctor en al zijn naslagwerk kwam ik gaandeweg dit proces nieuwe namen tegen;
Jim Rohn, Tony Robins, Harv Ecker, Joe Dispenza, Bruce Lipton, Eckhardt Tolle & velen meer!

Doordat ik al deze bijzondere mensen jarenlang heb bestudeerd, ben ik erachter gekomen wat de route naar succes en geluk is. En wil ik niets liever dan deze belangrijke en wijze lessen overdragen aan personen die denken daar klaar voor te zijn.

Mocht jij je aangesproken voelen neem dan contact op met Martinus coaching voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Als de klik er….

De weg naar geluk

Voordat ik als coach aan de slag ging, heb ik jarenlang in de sales gewerkt voor mijzelf als vertegenwoordiger van diverse producten. Door mijn jarenlange ervaring die ik gaandeweg heb weten op te bouwen ben ik een expert om het gebied van sales en timemanagement geworden. Deze kennis deel ik graag en heb dan verscheidene personen en bedrijven geholpen hun sales/verkoop te verbeteren, door o.a. mindset te trainen.

Ik ben een coach die vooruitkijkt en mensen begeleidt het leven te leiden waar ze altijd al van hebben gedroomd. Door boeken te lezen, seminars en trainingen te volgen heb ik een stappenplan ontwikkeld waarin dromen en doelen aan elkaar verbindt en die ook daadwerkelijk behaald worden.

Als jij klaar bent om het leven te leiden waar je al zo lang van droomt, maar niet weet welke stappen je moet nemen, dan heb ik het antwoord op je vraag.

Paradigma schifting

Zoals ik al aangaf, had ik besloten mijn leven totaal om te gooien, maar waar moest ik beginnen?
Ik had een droom, ik wist waar ik naartoe wou, maar hoe zorgde ik ervoor dat ik dit ook bereiken kon?

Door jarenlange zelfstudie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik al mijn oude, veilige routines en gedachtes losgelaten en nieuwe routines aangeleerd. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van een stappenplan dat ook voor jou van toepassing kan zijn.

Ben jij nieuwsgierig welke stappen jij nemen kunt om van je oude gewoontes af te komen en resultaten te behalen die aansluiten bij je droom?

Meld je dan aan voor een gratis kennismakingssessie van 60 minuten, en laat mij jou helpen de juiste mindset te creëren om een zo gezond, rijk en gelukkig mogelijk leven te leiden.

Ik kijk uit naar iemand die gelijkgezind is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.