Schermafbeelding 2022 09 26 om 17.01.18 1200x675 1

Levenslessen door en voor de community

Levenslessen door en voor de community​

Wie inspireert jou? Waar ben je erg goed in? Welke vragen dwalen er nog in je hoofd als het gaat om gezondheid en mindset? Vaak zitten we allemaal met veel vragen over de toekomst. En soms kijken we terug en denken we ‘als ik dat eerder had geweten dan’…

Samen weten we meer dan ieder voor zich. Dat is het uitgangspunt van deze show.

Kimberley neemt je mee in de topics uit de wekelijkse nieuwsbrief, er worden interessante boeken tips gegeven en het thema ‘voeding’ komt aan bod door een verhaal die gedeeld is aan de community… Aan het einde van de show is er ruimte voor interactie tussen sprekers en publiek. Onze slogan is nu eenmaal: door de community voor de community.

Welke vragen heb jij voor Kimberley? Of welke levenslessen hebben jou op je pad gebracht en wil je graag delen met anderen? Welke speciale boodschappen in het leven hebben nog dagelijks invloed op de mensen waar je van houdt? Welke stappen zou je absoluut niet meer nemen en wil je een ander voor behoeden? Je kunt het allemaal kwijt in Community Life!

Kijk vanaf nu iedere woensdag mee naar Community Life (live) via YouTube vanaf 15.00 uur tot 15.30 uur. You Are More Than Welcome!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.