Schermafbeelding 2022 09 27 om 11.40.22

Iedereen prijs bij de ‘recensie actie’!​

Iedereen prijs bij de 'recensie actie'!

Een gigantische buiging voor alle lieve community leden die de tijd hebben genomen een recensie te schrijven. Wat kan jouw recensie betekenen voor een ander? Een perspectief, een product ervaring zonder daadwerkelijk een product te hoeven aanschaffen. Informatie en uitleg hoe je een product kunt gebruiken en zelfs nieuwe tips om eens iets anders te proberen.

Zoals je weet hechten we heel veel waarde aan eerlijkheid; door altijd met elkaar in contact te blijven kunnen we onze producten en diensten blijven verbeteren. Door nieuwe inzichten te krijgen, blijven we elkaar uitdagen om te werken aan elkaars gezondheid.

Voor alle deelnemers hebben we dan ook de volgende prijs:

Je ontvangt binnenkort een verrassingspakketje thuis! Houd je brievenbus dan ook in de gaten… En natuurlijk is er één winnaar die aanspraak maakt op de prijs van 100 euro (een product naar keuze). De winnaar wordt bekend gemaakt in de ALLEREERSTE liveshow morgen (woensdag) vanaf 15.00 uur via YouTube. Kijk dus mee naar Community life (live) met Kimberley om te zien of jij de winnaar bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.