HHC olie

HHC-producten – Wiet Olie Puur werken geweldig!


Hexahydrocannabinol is een van de meer dan 150 kleine cannabinoïden die in de cannabisplant worden aangetroffen. HHC is al lang bekend in de medicinale cannabis wetenschap! Tot voor kort niet vaak besproken door cannabisgebruikers. Maar daar is verandering in gekomen. Het is de nieuwe THC-olie want hij werkt even goed en heeft veel voordelen vergeleken met THC-olie. 

Omdat het extraheren van HHC net van de grond komen, staat het nog in zijn beginfase maar de berichtjes van onze meer dan 5000 donateuren zijn geweldig, de olie werkt voor sommigen beter als Thc-olie! Wist u dat er op de website van de stichting wiet olie puur een gratis tester te verkrijgen is…? U betaalt de verzending en wij de rest.

Wat is HHC en hoe hebben ze dit ontdekt?

HHC werd voor het eerst geïsoleerd in 1944 door scheikundige Roger Adams, toen hij waterstofmoleculen aan Delta-9 THC toevoegde. Dit proces, hydrogenering genaamd, zet THC om in hexahydrocannabinol (HHC). Hydrogenering is niet beperkt tot de CBD-industrie. 

De voedingsindustrie gebruikt een soortgelijk proces om plantaardige olie om te zetten in margarine. Terwijl Adams HHC creëerde van conventionele van marihuana afgeleide THC, wordt de cannabinoïde tegenwoordig meestal geïsoleerd via een proces dat begint met hennep, het THC-arme neefje van marihuana. 

Wat is het effecten van HHC-olie?

Zoals veel cannabinoïden, zijn gerapporteerde effecten standaard terug te voeren op anekdotisch bewijs. Veel consumenten beschrijven het ervaren van HHC als een halve maatregel tussen Delta-8 THC en Delta-9 THC, hoewel de individuele resultaten kunnen verschillen. HHC-moleculen binden zich aan de natuurlijke endocannabinoïdereceptoren van het lichaam op een manier die vergelijkbaar is met die van CBG, CBN en andere cannabinoïden. 

HHC vind je niet op een drugstest?

Vanwege de enorme verschillen in zowel persoonlijke lichaamschemie als elke screening of test, is het onmogelijk om garanties te geven dat het gebruik van een van hennep afgeleid product niet tot een positief testresultaat zal leiden. 

Omdat deze resultaten zo sterk kunnen verschillen van kwaliteit en betrouwbaarheid, raden we aan voorzichtig te zijn als het gaat om HHC-producten, waar geld te verdienen valt zijn er altijd malafide verkopers die bijvoorbeeld Thc-olie als HHC-olie aanbieden. 
Check goed of het bedrijf waar je het koopt klopt en dat officieel zijn want er zijn tal van website die gewoon illegaal bezig zijn en daarom raden we aan te checken op: KVK-nummer, recensies, bereikbaarheid van de eigenaar, advies op maat etc.… 

Waar kan ik HHC-producten kopen?

Als grootste cannabis community van Nederland zijn we er trots op dat we HHC aan kunnen bieden in diverse producten. Van vape tot zalf en van HHC-olie tot HHC-zetpillen. We hebben alleen maar kwaliteit producten en zo kunt u er zeker van zijn dat onze hexahydrocannabinol producten geen schadelijke stoffen bevatten, want alle producten worden extern getest op alles wat mogelijk is!

GOOGLE: recensies en stichting wiet olie puur en laat uw verstand de rest invullen. 
Vragen, tips of op zoek naar een gratis tester? WhatsApp service 24/7 0629315070

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.