Noem iets wat je 2

HHC Legale vervanger van THC

Hexahydrocannabinol maakt van de illegale THC cannabinoïde een legale vervanger! 


Hexahydrocannabinol (HHC) wat is het eigenlijk…?

Omdat hennep & cannabis zo populair zijn geworden, wordt door gebruikers nu ook verder gekeken dan alleen CBD of THC. Een van de belangrijkste minder bekende cannabinoïden is HHC. 

Destijds toen HHC werd ontdekt, bleef de cannabinoïde op de achtergrond. Men wist niet zo goed wat HHC te bieden had en wat ze er mee aan moesten. HHC-olie wordt vandaag de dag ontzettend vaak gebruikt als de legale vervanger van THC-wiet olie.

Dit stofje werd pas in de jaren 40 ontdekt, door de opkomst van moderne technologieën!

Over HHC bestaan helaas ook een heleboel verkeerde opvattingen… 
Laten we daarom eens gaan kijken wat er allemaal over deze vorm van wietolie bekend is en wat men er allemaal vanaf weet…?

HHC is de afkorting van hexahydrocannabinol. Vaak wordt over HHC geschreven dat het stofje te vinden zou zijn in hennepzaden en hennepstuifmeel. Dat is wel zo, maar dat zijn zulke kleine aantallen dat het stofje nauwelijks kan worden getraceerd. 

HHC is dan ook op een heel andere manier populair geworden: door het stofje te produceren in een laboratorium. Dat gebeurt op basis van natuurlijke cannabinoïden, of met een cannabisextract. In elk geval worden deze bestanddelen gebruikt om de productie van HHC te verhogen. En daardoor kan er uiteindelijk HHC-olie van worden gemaakt.

Dat is meteen ook de reden dat HHC weleens een semisynthetische cannabinoïde wordt genoemd. De HHC die in de volksmond bekend is, betreft namelijk vrijwel altijd die kunstmatige vorm. De eerste keer dat HHC door de mens gemaakt werd, was in 1944 in Amerika. Een man genaamd Roger Adams experimenteerde toen door waterstofmoleculen aan een vorm van THC toe te voegen: delta-9-THC. Dit wordt hydrogeneren genoemd.

Ondanks de uitvinding van Adams gebeurde er vrijwel niets mee. Het duurde tientallen jaren voordat HHC weer in de aandacht kwam. Dat was in eerste instantie ook niet omdat men de werking van HHC ging waarderen. 

Het was vooral een alternatief voor mensen die eigenlijk THC wilden hebben. Inmiddels heeft HHC zich ook als zelfstandig stofje bewezen, en daarom is HHC-olie nu zo populair geworden.HHC-olie kopen bij de stichting wiet olie puur

En dan is het nu tijd om HHC-olie zelf eens te proberen. Dat kan door HHC-olie aan te schaffen in de webshop van de stichting wiet olie puur. Er is een gratis optie toegevoegd zodat u voor de prijs van verzending nu eindelijk eens kunt kijken of deze olie ook zo goed voor u werkt als de normale wietolie met Thc.

Ga via google naar de webshop van de stichting wiet olie puur en bestel de 1ml HHC-wietolie voor de prijs van pakket. We verzenden u GRATIS een flesje, u betaalt de verzending en wij de rest. Deze optie is eenmalig per klant mogelijk en dat vooral om de olie te testen!  

Wiet olie puur heeft flesjes met HHC-olie in het assortiment. 
Met de percentages HHC is 10%, 20& en zelfs 30% sterkte.

HHC is relatief onbekend, en we begrijpen het volkomen als u eerst echt alles over het product te weten wilt komen. Stuur ons dan AUB een berichtje op ons whatsapp servicenummer 0613591490 of een email: [email protected]. We helpen u graag verder en geven antwoord op elke vraag die u heeft over onze nieuwste olie.Dosering:

Het is helaas niet mogelijk om een vaste dosering aan te raden voor iedereen. De werking van HHC verschilt namelijk per persoon net als met wietolie die gevuld is met THC.

Het beste en het handigste is wat Martinus van Lies Altijd aangeeft… doe een test avond en achterhaal je eigen maximale natuurlijke dosering. Je druppelt om het uur 1 max 2 druppels van 18u en gaat door tot je iets merkt. Wat moet je merken? Net als bij Thc een droge mond en een heerlijk ontspannen gevoel. Martinus heeft de olie al weken thuis en heeft alles zorgvuldig getest. 

Conclusie:
 het werkt net als THC OLIE…  Achterhaal je maximale dosering en verdeel de druppels over meerdere inname momenten. Zoals u van de stichting wiet olie puur gewend bent helpen we alle donateuren graag mee om hun maximale natuurlijke dosering te achterhalen. 

Stuur ons een berichtje als u onzeker bent en we helpen u graag verder! Whatsapp service 0613591490 of via de email [email protected]. Martinus heeft de afgelopen 9 jaar meer dan 100.000 flesjes wietolie verstuurd en kan u goed helpen dit soort producten effectief en vooral veilig te gebruiken. 


HHC-olie de legale versie van THC-olie!!

Het meest geproduceerde HHC-product is op dit moment HHC-olie. HHC-olie is gemakkelijk te gebruiken. Druppels onder de tong aanbrengen of mengen in voedsel of drinken. HHC-olie is vaak vermengd met hennepzaadolie.

Men verwacht dat wanneer de vraag naar HHC-producten toeneemt, er ook van alle producten in onze webshop een HHC-variantie te vinden zal zijn. 

Hieronder vindt u een overzicht van producten die we al hebben in HHC-variaties. 

HHC-olie:een mix van puur extract met MCT eb hennepzaad olie.HHC-vape: destillaat van HHC gecombineerd met terpenen. 
HHC-edibels/ snoepjes: HHC-snoepjes die naar fruit smaken. Lekker en simpel.

Door de milde psychoactieve effecten is de populariteit van HHC met een inhaalslag bezig. HHC is namelijk milder dan THC en krachtiger dan CBD. Met andere woorden: het is ideaal voor bijna iedere gelegenheid!! 

Effecten van HHC en Waar is HHC-olie goed voor?

Het mogelijk om HHC te roken en er is ook nog de optie om HHC te vapen. De vaporizers staan ook in de webshop van de stichting WietOliePuur. Maar wat ons betreft is olie het druppelen van dit soort producten de beste optie. Roken is altijd schadelijk voor de longen en druppelen is een betere optie en werkt ook veel langer door dan het roken. 

Zoals gezegd werd HHC oorspronkelijk gebruikt als alternatief voor THC, en de voordelen van HHC lijken nog steeds enigszins overeen te komen met die van THC. 

HHC zou net als THC van invloed zijn op de cannabinoïde-receptoren in het menselijk lichaam. Hierdoor zou de gebruiker verschillende effecten kunnen ervaren, zoals euforie. Maar ook een lachkick, of juist vermoeidheid. Daarnaast wordt ontspanning, vermindering van honger, bestrijding van migraine en bestrijding van andere pijn regelmatig genoemd.

Het is belangrijk HHC zelf eens te proberen voordat u al te grote conclusies trekt over het succes ervan. Daarnaast is een geruststelling van toepassing: HHC heeft niet even grote psychoactieve effecten als THC. De psychoactieve werking waarover vaak wordt gesproken – wordt bij THC sterk genoemd, en bij HHC juist mild en erg prettig. Minder heftig en zeer plezant.

HHC bevat geen THC. De effecten die HHC veroorzaakt zijn echter wel vergelijkbaar met die van THC. Het grootste verschil is dat HHC een milder effect heeft dan THC. Maar even effectief werkt tegen…Sommige mensen beweren dat ze bij het gebruik van HHC dezelfde effecten ervaren als bij THC, namelijk:

-Het beheersen van chronische pijn
-Het verminderen van ontstekingen
-Kan een diepere slaap bevorderen
-Kan misselijkheid of braken verlichten
-Angst verlichten (bij een lage dosering)

 

Bijwerkingen HHC

Het innemen van HHC kan, net als bij elke andere psychoactieve stof, zorgen voor bijwerkingen. De mentale en fysieke reactie die HHC teweegbrengt kan enkele uren duren. De bijwerkingen van HHC zijn onder meer een droge mond en lichte hoofdpijn. Maar ieder mens is anders en dus zal ook het effect anders zijn, afhankelijk van de dosering.

 

Wat is verschil tussen HHC en andere cannabinoïden?

HHC heeft een zeer sterke binding met CB1- en CB2-receptoren. HHC-producten zijn revolutionair dankzij de rol die ze spelen in biologische beschikbaarheid. Biologische beschikbaarheid is de mate waarin het lichaam een bepaalde stof opneemt.

HHC bindt zich op efficiënte wijze aan de cannabinoïde receptoren in het lichaam waardoor er een sterke reactie ontstaat.

Andere cannabinoïden zoals CBD, CBG en CBN binden zich ook aan de CB-receptoren, maar sommige binden net even iets beter en zijn net een beetje sterker.

 

Is HHC legaal?

Ja, HHC is legaal. HHC is niet alleen een cannabinoïde die van nature voorkomt in hennep, maar ook is het geen THC-soort zoals andere cannabinoïden. Dit betekent dat HHC-olie, gummies en edibels, volkomen legaal zijn volgens Europese wetgeving en dit naar alle waarschijnlijkheid ook zullen blijven in de toekomst!!

 

Is HHC veilig?

Door de populariteit van HHC zijn er al veel mensen die het dagelijks gebruiken. Er zijn momenteel geen meldingen van significante negatieve effecten. Voorlopige gegevens suggereren dat HHC een vergelijkbaar veiligheidsprofiel heeft als THC.

Gratis HHC-olie testen?

Ga naar de webshop van de stichting WietOliePuur en bestel nu snel je flesje HHC-olie voor de prijs van de verzending. U ontvangt een tester met 50 druppels van onze sterk variant en we helpen u graag verder met het zoeken/ vinden van uw maximale natuurlijke dosering. 

Eerst testen voor u iets aanschaft zo weet u zeker dat u geen onnodig geld uitgeeft, een geweldige service van de stichting WietOliePuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.