Ontwerp zonder titel 7

Het boek over de stichting wiet olie…

Het boek over de stichting wiet olie puur en zijn cannabis wonderen. 

Ik had nooit gedacht dat ik (Martinus van Lies) een boek zal schrijven over wietolie… Als ik er dan ook nog lezingen over zou gaan geven was echt nooit bij me opgekomen en toch is het zo gegaan!

Bij deze een voorproefje: 

Ik ben een spreker geworden doordat ik de kennis over wietolie graag deel met personen die ervoor openstaan. Dit alles is ontstaan toen ik destijds in Tilburg woonde. 

Ik ben een geboren Almeloer maar ben ooit naar Tilburg verhuist, een geweldige stad waar ik me helaas niet thuis voelde. De stad is prachtig zo is er van alles te doen, een stad waar ze op het gebied van cannabis zeer modern zijn ingesteld. Zo is Tilburg een van de weinige steden in Nederland samen met Schagen waar je wietplanten mag kweken als je van je huisarts een recept voor het gebruik van medicinale cannabis verkrijgt je eigen medicijn kweken. 

Er zijn natuurlijk tal van regels waar men zich aan moet houden maar de mogelijkheid om jezelf te voorzien van deze plant die geweldige eigenschappen bevat. 

Zo kennen we allemaal het gedoogbeleid met de 5 wietplanten. Het beleid is eigenlijk net niet duidelijk genoeg voor velen want men denkt dat 5 planten mogen… bij een controle maar het tegenovergestelde is waar! Als de politie een melding ontvangt moet er actie ondernomen worden en volgt er een controle. Als er dan planten in de tuin worden aangetroffen bent u deze planten bijna altijd kwijt. Behalve in Tilburg daar mag u ze houden! 

Ik was ooit veel te dik en zat onder het eczeem waar ik niet van af kwam. Ik was gediagnostiseerd als seboriche eczeem. Hier kom ik later op terug want het was geen eczeem maar een voedselallergie! Ik woog destijds ongeveer 110 kg (zie foto) en voelde me naar en depressief. 

Toen ik van mijn moeder hoorde dat ze kanker had stortte mijn wereld in een. Mijn moeder was met mij meeverhuist naar Tilburg waar ook zij zich helaas niet thuis voelde. Mijn moeder woonde alleen een paar deuren van mij verwijdert. Het was een prachtige nieuwbouwwijk. 

Op en dag kwam ik een YouTube video tegen en zag ik dat ze op een makkelijke manier wietolie maakten van wietplanten uit eigen de tuin. Ik had een aantal wietplanten in mijn tuin staan die bijna geoogst konden worden. Ik heb de planten geoogst en van de bladeren en niet te knippen topjes een cannabis extract gemaakt. Dit gebeurde op de ondertussen zeer bekende RSO-methode. RSO staat voor Rick Simpson, een Canadees die deze methode herontdekte begint 2000.

Ik zag dat de olie voor veel verschillende ziekten werd ingezet en ik dacht wie weet help het mij om mijn eczeem te bestrijden. Ik wou niets liever dan van mijn eczeem af. Het duurde maar even voor ik erachter kwam dat je van dit extract ook een zalf kunt maken. De zalf is tegenwoordig een van onze bestverkochte producten op de wietolie en cannabis na. 

Langzaam kwam de passie voor deze plant en vooral de werking voor de vele verschillende ziektebeelden bleef me verbazen. Ik had tijdens mijn leven voldoende cannabis gerookt, maar ik had nooit geweten dat er in de wietplant ook geneeskrachtige werking zat. 

Ik begon regelmatig een extract te maken, en ik kan me nog herinneren dat het een enorme kliederboel was en dat de hele keuken onder de alcohol en opspattende cannabis extract spetter zat. Het extract van cannabis is een soort van teer wat je nergens meer van af krijgt. Als je het in je kleding krijgt is er niets meer aan te doen en als je het ergens af wilt halen heb je pure alcohol nodig. 

Het extract waar ik natuurlijk erg trots op was kon ik eindelijk gaan testen op mezelf. Ik heb er een olie van gemaakt door het te verdunnen met destijds nog olijfolie. Iets wat we tegenwoordig niet meer gebruiken, we verdunnen tegenwoordig met MCT-olie en Hennepzaadolie voor een heerlijke zachte smaak. 

De kennis over cannabis en zijn medicinale werking is de laatste jaren enorm vergroot en daarover gaat dit aankomende boek. Wat moet je doen om een goed extract te verkrijgen en hoe moet je het inzetten bij bepaalde ziekte beelden? De stichting WietOliePuur heeft tienduizenden pipetflesjes met wiet en CBD-olie verkocht de laatste jaren. Ik (Martinus Van Lies) heb de laatste jaren meer dan 10.000 advies op maat gesprekken gehad met mensen die cannabis willen inzetten om pijn, slaap of welke klacht dan ook aan te pakken. 
De olie werkt bij enorm veel verschillende klachten dat zijn statische gegevens want we hebben van alles meegemaakt van mensen met reuma tot personen met darmproblemen. De olie werkt vaak erg goed en vooral als je het op de juiste manier gebruikt want te veel is naar en te weinig druppelen betekend geen effect. Ook hebben we ontdekt dat je het extract kunt verwerken in veel meer dan alleen olie. We maken zetpillen, capsules, thee en veel meer! Waarom we dat maken is veelal de vraag en het antwoord is simpel, je hebt tal van opname mogelijkheden in het lichaam van onder de tong druppelen tot het drinken of eten van cannabis en vooral de zetpil werkt erg goed. 

Ik weet nog goed dat ik destijds geen boeken las en dat de wietplant mij daartoe heeft aangezet. Dat kwam zoals ik al aangaf omdat ik eczeem had en er ik zeker wou weten of ik dit product daarvoor zou kunnen inzetten. 

Toen mijn moeder even later de diagnose huidkanker kreeg knapte er iets in mij en heb ik alle boeken gekocht over medicinale cannabis die ik kon veroorloven. Ik heb alle video’s op YouTube gezien en ben zelf bevriend geraakt met diverse schrijvers van cannabis boeken. De bekende schrijver Uwe Bleshing een bestsellerauteur en de schrijver van de cannabis health index is een vrienden geworden en kan ik een app sturen als ik ergens niet uitkom. 

Ik wist niet wat ik aan het doen was destijds, maar ik deed mijn best om een zo biologisch mogelijk extract te fabriceren van de 5 biologische wietplanten die ik in potten in mijn tuin had staan. Teven stonden er wat wietplanten bij mijn moeder in haar tuin die ik kon gebruiken. 

Ik rookte toen ik depressief werd in Tilburg best veel wiet. Cannabis is duur en vooral ongezond als je het via de coffeeshop koopt. De wiet is dan meestal niet biologische en zit veelal vol met voedsel resten of dan wel zware metalen die vaak voorkomen in dit soort producten. 

Naarmate mijn kennis verhoogde door te lezen en vooral te doen en de extracten te blijven fabriceren werden de oliën en zalveren beter. Ze werken zo goed dat ik langzaam maar zeker van mijn hormonen zalf af kon blijven!

Ik behaalde een beter resultaat met de cannabis zalf, ook kwam ik erachter dat crème uitdroogt en het juist niet werkte bij mijn soort eczeem. Ook dit kwam door mijn kennis te hertogen middels de boeken en de vele onlinevideo’s op YouTube. 

Ik kwam online video’s teven van mensen die waren genezen van de ergste ziekten door cannabis te gebruiken. Ik wist niet wat ik zag en dacht dit moet ik testen! Ik had best wat vrienden en kennissen met ziektebeelden die wel zouden willen testen of de olie voor hen zou werken zoals je dus online vaak leest en kunt zien in tal van persoonlijke video’s. 

Het resultaat was verbluffend en mijn passie voor de werking van de cannabis of hennep plant bleef maar groeien en vooral omdat ik zag hoe het werkte bij mezelf en de mensen om mij heen. 

Bij deze een klein voorproefje van het aankomende boek over de Stichting WietOliePuur en zijn bijzondere verhaal. Een verhaal die mensen zal aanspreken. Bent u nieuws giering wat anderen zoal over ons vertellen? Check dan snel de honderden recensies die we de laatste jaren hebben opgebouwd en laat u verbazen door wat iedereen schrijft en is overkomen met het gebruik van onze wietolie. En ik zeg extra onze wietolie want zoals jullie weten zijn er altijd tal van malafide verkopers onderweg met de mooiste webshops en waar het product wordt gemaakt van niet biologische cannabis en of hennep. 

Volg de link: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur

Vragen over cannabis, tips of op zoek naar advies? Stuur ons gerust een WhatsApp op ons servicenummer 0613591490 of stuur een email naar [email protected]

Wist u dat we tegenwoordig meer dan 10 webshops hebben met tal van cannabis en hennep producten. We hebben een voor volwassenen snoepjes site www.kimmiessweeds.nl de Robin Hood website van de Nederlandse cannabis is www.gratisolie.nl waar u voor erg weinig geld een tester kunt bemachtigen. We geven op de websites van www.wietoliepuur.nl en www.justmartinus.com ook gratis tester weg die ik kunt bestellen voor de prijs van een pakket verzending. En om het af te maken zijn we bezig met de community website www.onestepcommuntiy.com voor advies en meer producten en diensten kunt u ook op www.martinuscoaching.com een kijkje nemen en ons nieuwste project www.coachflix.nl komt er binnenkort aan. www.canbucha.nl is een geweldige website waar we van kombucha canbucha hebben gemaakt die echt super goed werkt en heerlijk smaakt. 

Vergeet niet snel ons en het op dit moment meest gewilde artikel te testen, HHC olie een wietolie zonder THC, die wel de werking van THC olie heeft en enorm goed werkt voor duizenden donateurs van de stichting wiet olie puur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.