Gelukkig nieuwjaars tips

10 Gelukkig nieuwjaars tips met een 50% kortings-actie!

Het is weer een nieuw jaar en we zijn allemaal vol goede voornemens en hoop voor een gelukkig 2023. Het afgelopen jaar was voor velen van ons moeilijk en uitdagend, dus we hopen allemaal op een beter jaar!

Er zijn een aantal dingen die we kunnen doen om ons gelukkig te voelen in 2023:

  1. Stel realistische doelen voor jezelf. Het is belangrijk om te weten wat je wilt bereiken, maar het is ook belangrijk om realistische doelen te stellen. Als je doelen te hoog gesteld zijn, kan dit leiden tot frustratie en teleurstelling.
  2. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten. Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf en te ontspannen. Dit kan zijn door te mediteren, te yoga-en of gewoon te genieten van een goed boek.
  3. Maak verbinding met anderen. We zijn sociale wezens en hebben allemaal behoefte aan verbinding met anderen. Probeer tijd te maken om met vrienden en familie te socializen en zoek naar manieren om betrokken te raken bij de gemeenschap.
  4.  Geef aandacht aan je gezondheid. Onze gezondheid is ons grootste bezit en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat we ons goed voelen. Dit kan betekenen dat we regelmatig bewegen, gezonde voeding eten en genoeg slaap krijgen.
  5. Laat de negativiteit achter je. Het is makkelijk om ons te laten meeslepen door negativiteit, maar dit is niet gezond voor ons welzijn. Probeer positief te blijven en focus op het goede in plaats van het slechte.
  6. Wees dankbaar voor wat je wel hebt! Dit is een zware in deze moeilijke tijden waarin we allemaal zitten. Maar blijf dankbaar en je zult zien dat alles altijd weer goed komt.
  7. Zoek manieren om stress te verminderen, zoals door te mediteren of te oefenen met ademhalingstechnieken. Mediteer en visualiseer … en een tip in de deze is dat je altijd je einddoel compleet behaald voor ogen houdt.
  8. Blijf leren en groeien door nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Zet doelen en werk ernaar toe ik kan je uit ervaring vertellen dat als je ze uitwerkt en in een dagelijks schema kan toepassen en in 2023 voor jou wonderen gaan uitkomen.
  9. Wees vriendelijk en behulpzaam voor anderen. Help daar waar je kunt en ook zonder of met weinig geld kun je een enorm verschil maken. Behandel een ander zoals je zelf ook graag behandelt wilt worden.
  10. Laten we samenwerken aan een gelukkig en vooral gezond 2023! Alleen samen kunnen we verschil maken en de wereld een stukje menselijker maken.

Als dank voor het lezen en om 2023 goed te beginnen … Willen we al onze donateurs, volgers, partners en leden het nieuwe jaar laten beginnen met 50% korting op alle producten uit de webshop of een mix van:

www.WietOliePuur.nl
www.KimmieSSweedS.nl
www.GratisOlie.nl
www.JustMartinus.com
www.CanBucha.nl
www.martinuscoaching.com

Actie:
Elke bestelling die geplaatst wordt in de eerste week van januari 2023 (02 t/m 08-01-2023) ontvangt 50% korting op zijn of haar bestelling!
VERGEET UW CODE NIET: 2023 (zonder code geen 50% korting)
Plaatst u de bestelling rechtstreeks via de website
Plaats de bestelling via ons whatsapp servicenummer 0629315070
E-mails mogen verzonden worden naar ons op [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.