2 1 gratis oftewel 33 korting op 30ml

Extra korting ontvangen? Want …

Extra korting ontvangen? Want … Wist u wel dat de 30ml … eigenlijk de oude 2 + 1 gratis actie is?!?

Vroeger hadden we op diverse producten 2 + 1 gratis … iets wat we tegenwoordig nog altijd hebben maar net iets anders verpakt. Als u naar de webshop van de stichting wiet olie puur gaat en klikt een soort olie aan, dan zijn er twee grootten beschikbaar. De 10ml waar de meesten voor kiezen maar er staat ook een 30ml. De 30ml en dat zult je aan de prijs zien is aanzienlijk goedkoper dan de 10ml. 

Waarom is de 30m goedkoper? Omdat we als stichting zonder winstoogmerk zoveel mogelijk terug willen doen voor onze donateurs hebben we de 30ml voorgoed goedkoper gemaakt. Als u m eer besteld hebben wij minder werk en doordat een 30ml veel langer meegaat hoeft u geen maandelijkse bestelling te plaatsen maar eens per kwartaal. 

Dat scheelt enorm veel werk voor ons op termijn en mede daardoor kunnen we de 30ml veel goedkoper aanbieden dan de 10ml. Natuurlijk spelen er veel meer andere factoren mee en een leuke is bijvoorbeeld: de hamsterkorting zoals u die kent van Albert Heijn. Massa is kassa, de uitspraak van Peter Gillis is ook een belangrijke om extra korting te verkrijgen en dat geld voor verkoop maar ook voor onze inkoop en fabricatie. 

Hieronder een kleine rekensom …

Voorbeeld: wietolie van 10ml in de basis variant kost tegenwoordig 60,- euro, als daarentegen voor de 30ml gaat zou je denken dat het 3 x 60 = 180,- euro zou kosten..? De 30ml kost geen 180,- euro … maar, maar, maar … 120,- euro en dat is ruim 33% goedkoper. 

Als je voor de 30ml kiest betaal je eigenlijk maar 20ml en dat geld op alle soorten olie die we in onze webshop hebben staan. Op de onderstaande foto kunt u zien dat ook die 180,- euro is doorgestreept en dat u maar 120,- euro hoeft te betalen voor 30ml. 

U kunt dit ook zien als 2 + 1 gratis zoals we vroeger met stickers op de producten in webshop aanduiden …
                               

Als u voortaan uw olie bestelt vergaat dan niet om gebruik te maken van deze standaard korting op uw oliën. TIP: als u nog nooit olie heeft besteld of precies weet welke bij u past, ga dan voor een 10ml om een dubbel zo dure aankoop voor iets wat niet bij u past te vermeiden. En zoals u weet zijn we altijd beschikbaar om uitleg of toelichting te geven over onze producten. Het enige wat u moet doen is even een berichtje sturen naar ons WhatsApp servicenummer: 0629315070 en of een email sturen naar [email protected]  

Op ons YouTube kanaal de CannaLiveStream ( canna live Stream ) die u handig via googel kunt vinden staan diverse video’s van Martinus van Lies die aangeven hoe u bijvoorbeeld kunt achterhalen hoeveel druppels u nodig heeft. Een video die we onlangs opnieuw hebben opgenomen heeft hoeveel druppels heb ik eigenlijk nodig. In deze video legt Martinus uit hoe jij, je maximale natuurlijke dosering handig kunt achterhalen en dat op een zo veilig en effectief mogelijke manier. 

Martinus van lies de voorzitter en oprichter van de stichting wiet olie puur heeft de laatste jaren duizenden producten verzonden en vele cannabis coaching trajecten doorlopen met personen die geen idee hadden van de werking van cannabis. Hij kan u veel vertellen over dit soort producten en kan u mocht u die behoefte hebben coachen en helpen bij het gebruik van dit soort producten. Op de website www.martinuscoaching.com kunt u veel over Martinus lezen en vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.