Ontwerp zonder titel 6

De waarheid over wietolie #in combinatie met…

De waarheid over wietolie #in combinatie met…

Als je Wietolie gebruikt omdat er ziekte in het spel is doe je er verstandig aan het te combineren met…. 

1 gezond eten 
intermitterend vasten

3 ketogeen eten
4 een voedselintolerantie test 
5 een uitgebreide bloedwaarden test 

Wietolie is vaak de juiste Olie in gevallen van ziekte bij ongeveer 90% van de mensen die dit soort producten gebruiken blijkt wietolie met Thc veel effectiever te werken dan enkel CBD-olie. Waarom is dat vraagt u zich zeker af? Dat komt omdat vooral Thc het stofje waar je vaak en veelal bang v oor wordt gemaakt op websites van bedrijven die enkel maar CBD-producten aanbieden. Als je aan Thc denkt, denk je ook gelijk aan high zijn… Dit hoeft niet waar te zijn want je kunt het product zo inzetten dat je enkel de voordelen hebt en niet het nadeel van een loom of sloom gevoel. 

Martinus van Lies de oprichter en voorzitter van de stichting wiet olie puur en tal van andere wensites en winkels die CBD maar ook Thc houdende oliën verkoopt heeft de laatste jaren meer dan 100.000 flesjes wietolie verkocht en daar tal van presentaties, lezingen en theater colleges over heeft gegeven. Bent u benieuwd over hoe u de olie efficiënt kunt inzetten? Neem dan even vrijblijvend contact op met het whatsapp servicenummer van de stichting wiet olie puur (0613591490) of stuur een email naar [email protected] en plan een bel moment in zodat Martinus u haarfijn kan uitleggen wat te doen om de olie goed mogelijk in te zetten en u kan helpen met vooral het op zoek gaan naar uw maximale natuurlijke dosering. Martinus help u binnen afzienbare tijd aan de ideale wietolie, of CBD-gebruikers sleutel. Dit heeft Martinus geleerd van vooral de Amerikaanse best seller auteur Uwe Blessing. Uwe die zelf een website met cannabis advies heeft, met de naam www.cannakeys.com  heeft tal van boeken geschreven en is een fenomeen op diet gebeid. 

Als je ziek bent en wietolie wilt inzetten omdat er op google of facebook weer eens een post voorbijkomt van iemand die beweerd dat wietolie goed werkt of zijn ziekte heeft genezen met… Martinus kan na 9 jaar en duizenden gesprekken u daar heel goed bij helpen. Maar als je ziek bent en snel resultaat wilt behalen zijn de volgende stappen ook erg belangrijk. 

1 gezond eten, het lijkt zo afgezaagd maar het is echt waar! Helaas weten veel mensen niet wat gezond eten is en zijn in de marketing trucjes van de voedselindustrie gedonderd en eten ze nog altijd veel en te vaak dingen waarvan ze denken dat het gezond is maar waarvan helaas is het tegenovergestelde waar. Een pijnlijk moment voor veel mensen als je dit met ze bespreekt geeft Martinus van Lies aan.  De wetenschap en alles wat over voeding wordt beweerd heeft Martinus van de wereldberoemde dokter William Li geleerd. Dit fenomeen op het gebied van gezonde voeding heeft tal van boeken geschreven waaronder… Eet om ziekte te verslaan. Een geweldig boek en simpel te bestellen via bol.com! 

intermitterend vasten is ook een erg belangrijk iets. Wanneer is het belangrijk om te eten en wat moet je dan eten? Val ik door te vasten af en is dit allemaal wel gezond vraag jij je gelijk af?  Dokter Sten Ekberg een dokter die prachtige video’s post online kan heel veel vertellen over vasten en alle wetenschap van Martinus wordt daar ook vandaan gehaald. Samen met deze geweldige dokter werkt Martinus continu aan verbetering en het makkelijk uitleggen van wat wel goed is voor het lichaam en wat vooral niet. Ga naar YouTube en volg dokter sten Ekberg en u zult zien wat een geweldige dokter het is. 

3 ketogeen eten, wat is het en waarom moet je dit doen als je wietolie gebruikt? Simpel als je weinig suikers binnenkrijgt verandert er binnen een aantal manden veel in je lichaam van insuline resistentie tot het verbeteren van ontstekingen is veelal het geval en ook dit heeft Martinus wederom van de een wereldberoemde dokter geleerd. Ga naar google of YouTube en zoek dokter Erik Berg op. Hij is een geweldige dokter en kan erg veel vertellen over ketogeen eten en heeft op zijn YouTube kanaal veel meer interessante video’s staan waar men erg veel van kan leren. Volg dokter Erik Berg en verbeter uw gezondheid.

4 de www.voedselintolerantie.nl test die te verkrijgen is via de website van de stichting wiet olie puur is een geweldige optie die Martinus zelf ook vaak gebruikt. Elk half jaar even drie haren insturen en een e-boek terugontvangen die lijkt op een soort van RDW-autokeuringen rapport. Een overzicht van wat je wel en niet moet eten en het vreemde aan deze test is dat er enorm verschil zit in die met wat je bij de huisarts aflegt. Als men denk dat ze geen allergie hebben en doen de test, zien ze vaak verbluffende uitslagen. De meeste mensen eten dagelijks veel dingen die ze eigenlijk helemaal niet goed kunnen verdragen en als je de bovenstaande wereldberoemde artsen moet geloven komen daar veelal de chronische ziektebeelden vandaan. Weet wat je eet en stop met het eten van voedsel hoe gezond het ook mag zijn als je er een allergische reactie op hebt. 

5 de laatste die ongeveer net zo belangrijk is als de test hierboven beschreven is. Geeft aan wat de stand van zaken in je bloedwaarden zijn en een goede tip in deze is post your lab een bedrijf waar je betaalbaar een goede test kunt laten uitvoeren. Je bloedwaarden vertellen bijvoorbeeld veel over de bouwstoffen waarvan je bent gemaakt en die wil je juist op peil hebben en houden, want als je fysiek belangrijke bouwstoffen mist laat je lichaam dat ook graag weten door met ziekte en dergelijke gevoelens je wakker te schudden. 

Al met al is het zo dat je met wietolie alles netjes kunt verdoven op een biologische manier, maar Martinus snapt dat je ook graag weer eens stoppen met de wietolie of dergelijke producten. Want een gezond lichaam heeft helemaal niks nodig! Wil je snel resultaat dan is het zaak is om de wiet olie of CBD-olie of welk cannabis of hennep product je er voor gebruikt te combineren met de stappen zoals ze hierboven zijn beschreven. 

Vragen, tips of op zoek naar advies? Whatsapp service 0613591490/ [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.