community dagen... Een gezellige maar leerzame dag Vrijblijvend gratis Aanmelden via 0629315070 Gratis goodiebags voor iedereen.

Community dagen Wiet Olie Puur

De stichting wiet olie puur organiseert leerzame community dagen…

De stichting wiet olie puur organiseert elke 3 maand een community dag via one step community. Dit gebeurt op de locatie te Almelo.
In Almelo heeft Martinus van Lies onlangs de eerste CBD shop in de geschiedenis van Almelo geopend. 

Op deze prachtige locatie, die meer dan 300 vierkante meters telt, organiseert OsC (One Step Community) elke drie maand een community dag voor alle bedrijven en websites die door Martinus de laatste jaren zijn bedacht en gelanceerd. 

De stichting wiet olie puur is misschien wel de bekendste maar ook www.kimmiessweeds.nl en www.gratisolie.nl zijn website die je niet wilt missen en volstaan heerlijke producten.

Gratis olie daar geven we goedkoop producten weg om te testen of dit soort producten voor u ook zo werken als dat ze voor velen doen en KimmieSSweedS is een website waar we alles verkopen op het gebied van snoep, koek en andere lekkere cannabis en hennep edibels. 

MartinusCoaching is een website waar je Martinus vragen kunt stellen… en via www.justmartinus.com bestelt u de meest hoogwaardige CBD-producten. JustMartinus is misschien wel de meest uitgebreide CBD-winkel van Nederland. 

Op onze community dagen waar een groot aantal van onze producten getest kunnen worden zijn elke keer weer een succes en zeer aan te raden om eens mee te maken. Bent u op zoek naar mensen die dit soort producten gebruiken en of bent u benieuwd naar wat voor informatie Martinus voor u in huis heeft? 

Kom dan vrijblijvend en gratis langs op een van onze dagen, we houden deze dagen 4 keer per jaar in maand 3, maand 6, maand 9 en maand 12. Elke einde van het kwartaal komen we samen om vragen te beantwoorden en om in een gezellige zetting waar natuurlijk de koffie en thee gratis is, praten we dan met elkaar over de voor- en nadelen van wiet olie en of CBD-olie. 

Het zijn leuke dagen waar we erg naar uit kijken de ene dag is beter bezocht als de andere maar ze zijn altijd super leerzaam en erg gezellig! 

Wietolie en CBD-olie zijn producten met een handleiding die niemand mag uitdragen maar op deze besloten dagen gaan we echt door tot de waarheid over wiet & CBD-olie op tafel komt. Meld u daarom snel aan via ons whatsapp servicenummer 0629315070


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.