Schermafbeelding 2022 02 27 om 16.02.47

De CannaLiveStream en het succes! 

De CannaLiveStream en het succes! 

We wouden eigenlijk altijd al een mooi van programma maken waarin we met een goed systeem ook anderen kunnen uitnodigen. We zouden zo graag mooie stream maken met daarin de meest bekende doctoren en professoren, zoals William Li, David Sintclair, Erik Berg, Sten Ekberg en velen meer.

Bij toeval zaten we een aantal weken geleden in ons compleet verbouwde pand na te denken over waar we een studio in het pand zouden kunnen vestigen. Na veel nadenken en online zoeken kwamen we erachter dat het allemaal niet zo makkelijk gaat en dat men veel dure apparatuur nodig heeft om een goeie show neer te kunnen zetten! 

Afbeelding met tekst, teken

Automatisch gegenereerde beschrijving

Voor dat we veel geld zouden gaan investeren wouden we zeker weten of er op YouTube ruimte was voor een cannabis kanaal waar men het leuk en gezellig maakt maar waar men ook wijzer van wordt.  

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Martinus van Lies de bedenker en oprichter van het OsC platform en de stichting WietOliePuur kan veel vertellen over zijn ervaringen van de laatste jaren. Hij enorm veel statistische ervaring en gegevens van de stichting WietOliePuur en gebruikt ze in deze 

streams om vragen en antwoorden van menen te beantwoorden die nieuw zijn bij het gebruik van dit soort producten. 

We hadden een soort van weggeef show gemaakt waarin we producten zouden gaan uitdelen in plaats van een nieuwsbrief rondsturen via email. We hebben het simpel opgezet midden in het kantoor van Martinus en de stream was een succes! 

Afbeelding met tekst, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Veel nieuwe mensen en vooral veel mensen met belangrijke vragen over cannabis en hennep gerelateerde producten. Helaas was de kwaliteit van de stream slecht en zijn we gaan zoeken naar wat we beter kunnen gaan doen! Op YouTube veel video’s bekeken van andere kanalen. 

Ondertussen zitten we in de CannaLiveStream nummer 13 en gaat het erg goed. We hebben een complete studio gebouwd en weten nu wat te doen om de verbinding keer op keer beter te maken en om de show op zich invulling te geven. Het is gezellig maar ook vooral leerzaam. 

We hebben een programma ontwikkeld op het oude YouTube kanaal van de stichting WietOliePuur en OsC OneStepCommunity.  Ook hebben we het kanaal aangepast en heet het tegenwoordig de CannaLiveStream. 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Veel leuke topic en de eerste opzet van het programma is: 

We beginnen met het canna-nieuws en gaan door naar de leukste ingezonden canna-foto en quote. Na dit leuke begin gaat Martinus een zeer interessante CannaTorial geven over een product en of ziektebeeld wat in combinatie met cannabis en of hennep vaak gebruikt wordt. 

Als u nieuw bent en of graag deel uitmaakt van een cannabis en hennep community is OsC en het bijhorende cannabis kanaal op YouTube de CannaLiveStream een aanrader voor u! Elke Maandag, woensdag en Vrijdag zijn we live van 18:30 tot 19:30 en voor de echte doorzetter is er nog 15 minuten achter het scherm waarin we leuk met elkaar alles bespreken en waarin we gasten/ kijkers uitnodigen live in de show. 

Afbeelding met tekst, muur, binnen, statief

Automatisch gegenereerde beschrijving

Elke show geven we producten en of shoptegoeden gratis weg die u kunt uitgeven aan onze producten op al onze websites en dat ook nog eens wanneer u maar wilt. 

Bent u er live bij aankomende week? Drie keer live met leuke topics en geweldige prijzen.

Vragen, tips of op zoek naar advies op maat? 
WhatsApp servicenummer: 0629315070 | [email protected]

Bedankt voor het lezen, 

Martinus van Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.