Ontwerp zonder titel 8 2

Angst voor de bijwerking van high worden

De angst voor de high is bijna altijd een prettige en juist een zeer welkome bijwerking…

Veel mensen die het gebruik van medicinale cannabis overwegen zien een beetje op tegen het high-effect dat THC kan geven. Ik (Martinus van Lies) kan u verzekeren dat ik dit kan bevestigen. Ook blijkt het effect voor velen juist enorm goed aan te voelen. Helaas is het daarom dat velen kiezen daarom voor een vorm die geen THC bevat, zoals een full-spectrumCBD-olie. Maar zoals je ziet bevat ook THC een reeks indrukwekkende voordelen Het is zonde om die uit te sluiten, slechts vanwege het risico op een high-effect… 

We hebben de laatste jaren bij de stichting wiet olie puur vele duizenden pakketjes verzonden en we verbazen ons keer op keer weer als we van ouderen te horen krijgen dat ze het gevoel van de high enorm kunnen waarderen. Als we de dag na de testavond contact hebben over hoe het is verlopen horen we dan ook vaak dan men het gevoel juist erg ontspannend vond en dat ze heerlijk hebben kunnen slapen op de wiet olie van de stichting wiet olie puur. De angst woog totaal niet op tegen het ontspannende gevoel die je alleen kunt verkrijgen door wiet olie in de juiste mate te gebruiken. Iets wat met CBD-olie totaal niet het geval is.  

Het is ten eerste goed om te realiseren dat dit effect in veel gevallen niet tot nauwelijks zal optreden omdat een medicinale dosis THC doorgaans veel lager is dan een recreatieve dosis! Ook leren we u hoe u kunt achterhalen hoe u, uw maximale natuurlijke dossering kunt achterhalen.  

Ten tweede kan het high-effect ook worden gezien als een bijwerking die veel mensen als heel prettig ervaren, wand zoals boven in deze blog al aangegeven horen we bijna altijd terug dat het een warm, rustgevend en zeer aangenaam gevoel was. Zeker als je het vergelijkt met de nare bijwerkingen die veel farmaceutische medicijnen hebben.

Het is bovendien niet voor niets dat zoveel mensen graag cannabis gebruiken omdat het een prettige ervaring veroorzaakt… Vrees de high niet als je opzoek bent naar een cannabis middelen, die in staat zijn om de algehele gezondheid te ondersteunen en specifieke aandoeningen kan behandelen. Het is dus absoluut de moeite waard om de wereld van therapeutische THC-middelen eens te verkennen als u geen uitweg meer kunt vinden in…….!

We helpen u graag aan een gratis tester en coachen u graag bij het gebruik ervan om te zien of dit soort producten voor u ook zo werken zoals ze voor velen doen. Op google lees je meest uiteenlopende verhalen en tussen onze Kiyoh recensies ziet u wat men over ons en onze producten verteld. 

Meer informatie ontvangen over dit soort producten of een gratis tester voor de prijs van een pakketje bestellen? Neem gerust contact op met ons whatsapp servicenummer 0629315070 of stuur een email naar [email protected]  
Op de website van de stichting www.wietoliepuur.nl kunt u ook rechtstreeks een tester bestellen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.