Schermafbeelding 2022 10 04 om 14.37.37

De all-in-one Cannabis RSO-kuur met begeleiding.

De all-in-one Cannabis RSO-kuur met begeleiding.

Bij de stichting kunt u uiteraard een complete cannabis ook wel, Rick Simpson onverdunde pasta kuur (afgekort RSO) afnemen. RSO staat voor Rick Simpson Oil.

Welke soorten RSO complete kuren hebben wij:

THC-pasta 80% sterkte Co2 extractie
THC-pasta 50% sterkte Alcohol extractie
HHC-pasta 80% sterkte Co2 extractie
CBD-pasta 45% sterkte Alcohol extractie

De kuur betalen termijnen of gewoon even wat vragen?
Neem hiervoor contact met ons op via ons whatsapp servicenummer 0629315070/ [email protected]

Terugkomend op de kuur van de stichting WietOliePuur:
Het belangrijkste van de kuur is dat u nooit meer een product hoeft bij te bestellen want alle producten worden gratis nagestuurd en aangevuld tot de 60 gram pasta is verwerkt. 

De kuur bevat deze onder de 3 soorten wiet oliën, vezel capsules, zetpillen, cannabis thee, CBD-olie 40% en natuurlijk de 60 gram pure pasta.

De pasta is in pure en onverdunde vorm, wat ook wel als het PURE extract van de hennep/ cannabis plant kan worden gezien.

Het is een teerachtige substantie die veel van de belangrijke cannabinoïden uit de cannabis/ hennep plant bevat.

We weten uit ervaring bij de stichting dat men niet zomaar kan beginnen aan een kuur en dat het belangrijk is om dit in overleg met Martinus af te stemmen. Waarom? Het is belangrijk om een spiegel op te bouwen zodat u überhaupt aan de pasta kunt beginnen en zo zijn er nog tal van tips en adviezen belangrijk voor u aan de kuur begint. 

De kuur wordt persoonlijk door Martinus bij u thuis of waar ook op locatie afgeleverd. Tevens kunt u de kuur ook afhalen bij ons op locatie. Martinus is van beroep cannabis-coach en help vele duizenden personen om dit soort producten zo effectief mogelijk te gebruiken. 

Martinus monitort en begeleid u tijdens de gehele kuur.
Martinus heeft vele duizenden mensen geholpen aan deze producten geholpen de afgelopen jaren en kan erg veel goede tips geven die tijdens het doen van deze kuur erg handig zijn!

Hij deelt statistische gegevens van de stichting WietOliePuur en helpt u dagelijks met updates, hij gaat ermee door tot de complete kuur is gedaan om u zo de kuur zo effectief mogelijk te laten gebruiken. Martinus heeft veel ervaring met dit soort producten en mag ondertussen gezien worden als een expert op het gebeid van cannabis en hennepproducten. Hij is dan ook een van de weinige cannabis-coaches van Nederland. Hij heeft de afgelopen jaren ongeveer 100.000 van dit soort producten verzonden en kan er dus erg veel over vertellen. 

In de loop der jaren heeft Martinus veel onderzoek verricht naar onder andere de werkzame stofjes in dit soort producten en voornamelijk de stoffen die zich in de cannabispasta bevinden. Na veel praten met wereldberoemde cannabis experts en doctoren en door het enorm veel lezen over cannabis kwam hij tot de conclusie dat er bepaalde zuren, cannabinoïden en mineralen in de cannabis pasta zitten die ook terug te vinden zijn in bijvoorbeeld citroenen. 

Ook heeft Martinus zich verdiept in de vele duizenden wettenschappelijke onderzoeken naar cannabis die te vinden zijn op de medicinale zoekmachine PUBMED.

Deze waardevolle kennis hebben wij meegenomen tijdens ons productieproces door naast een extractie te maken van de cannabis/ hennep planten, daar ook het extract van de citroenen en dennenappels en veel meer aan toe te voegen. Alle pasta en producten die we bij de stichting gebruiken zijn 100% biologische en worden door de kweek-donateuren zelf gekweekt en daar waar kan geëxtraheerd. 

Met andere woorden:

Het pure pasta extract van de stichting is uniek, 100% biologische en zo rijk mogelijk geproduceerd. We gebruiken ruim 20 verschillende soorten planten om zo de pasta nog potenter te maken dan dat hij al was. Zo zorgen we voor een goed product dat 100% voldoet aan de gestelde richtlijnen.

Voor het maken van een pasta extract gebruiken wij 100% biologische cannabisplanten en deze groeien op zonder toevoeging van chemische voedingen. De pasta is gemaakt van duizenden uit het kweektraject voortkomende cannabis en hennepplanten.

Dit maakt onze pasta niet alleen uniek, maar op deze manier garanderen wij u ook dat u een echte Full-Spectrum biologische cannabis pasta ontvangt. De pasta is vrij van welke pesticiden dan ook en is zoals hierboven al aangeven 100% biologische.

Dat onze pasta getest is spreekt voor zich; 
Zo zijn er testrapportages aanwezig van externe laboratoria die precies aanduiden wat er in onze producten zit. Dit is een belangrijk punt, want als er geen biologische, onder de zon gegroeide en gedroogde cannabis/ hennep gebruikt is, zit de pasta waarschijnlijk vol met voedingstoffen uit de chemische voeding die de plant heeft gekregen tijdens zijn groeifase binnenshuis. 

Pas daarom goed op waar u uw producten vandaan haalt.  

Er zijn veel malafide verkopers op de markt die tegen dikke en soms veel te lage prijzen hun pasta aanbieden. Het is erg moeilijk as leek om te zien wat wel en niet klopt maar de beste tip in deze is: check de website op recensies, zijn ze benaderbaar en hebben ze eventueel andere klanten waarmee u in contact kunt komen? Is er een KVK-nummer te vinden op de site, monitoren ze mee en kunt u bij ze terecht op locatie? 

Al onze producten worden uitvoerig getest door externe laboratoria om er zeker van te zijn dat de olie niet verontreinigd is en dat de percentage kloppen. We testen op cannabinoïden, residuen en verontreinigingen zoals zware metalen en of bacteriën die absoluut niet in het product mogen voorkomen. We checken alles dubbel en drie keer zoals u kunt zien aan de geweldige recensies die we de laatste jaren hebben opgebouwd. Bij de stichting gaat het al lang niet meer om geld en willen we maar 1 ding! U helpen aan de beste producten en zoals Martinus in zijn leven maar 1 missie heeft: Mensen helpen met cannabis en hennepproducten heeft de stichting als uitgangspunt, u een zo goed en efficiënt mogelijk product te verschaffen.

Als het gaat om gezondheid moet u zeker bij een bedrijf zijn die zij n puntje op de i heeft staan zoals dat bij de stichting wiet olie puur het geval is. De gehele stichting is on staan nadat er bij Martinus zijn moeder kanker was ontdekt en de kwaliteit die Martinus voor zijn moeder maakt is ook de kwaliteit die u kunt verwachten. We zijn trots op onze producten en staan er 100% achter!

Benieuwd naar wat mensen over ons vertellen?

Volg de link onderaan dit document om een kijkje te nemen tussen onze recensies.
https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur

Alles gemaakt van meest hoogwaardige cannabis en hennep!

U ontvangt alles wat we in huis hebben om elke lichaamsopname te stimuleren. We sluiten niets uit want volgens de wetenschap kan het per lichaam enorm verschillen over hoe de opname met dit soort producten werkt.

We willen u helpen aan … met updates aan: 

· 3x per dag olie druppelen om een spiegel te bouwen.

· 1x per dag een capsule met pasta.

· 2x per dag thee.

· 5x per week aan een zetpil.

· 3x per dag een vezel capsules.

· En veel meer …!

De lengte van de kuur is afhankelijk van wat u lichaam aangeeft en hoelang de opbouwfase duurt. De gemiddelde tijd is 1,5 maanden opbouwen, vervolgens 3 maanden de pasta gebruiken en dan weer 2 tot 3 maanden met onderhoud doseringen doorgaan en de THC afbouwen met onze CBD-producten. 

Alle producten die hierboven zijn beschreven zijn in deze tijd onbeperkt en hoeft u niet meer bij te betalen. U weet zo zeker dat u nooit meer hoeft bij te betalen!

· Alles inclusief de totale tijd van de kuur. 

· Apart en of alles loskopen kost gemiddeld rond de 4000,- euro.

· U betaalt eigenlijk alleen de pasta en de rest van de producten zijn gratis.

· Advies en begeleiding die u niet hoeft te betalen, om fouten te voorkomen. 

Het is zoals hierboven aangegeven belangrijk om deze kuur langzaam op te bouwen, aangezien u waarschijnlijk nog moet wennen aan de werking van het product. We moeten op zoek naar uw maximale natuurlijke dosering. Ook dit alles lichten we toe tijden het bezoek en of bel moment de eerste keer. Alle vragen die er zijn gaan we samen met u en eventueel uw geliefden beantwoorden. 

We delen met u informatie die u het beste kunt zien als statistische gegevens die Martinus de laatste jaren heeft verzameld bij de stichting WoP. Na meer dan 100.000 verzonden producten kan hij erg veel vertellen over cannabis en hennepproducten, hij is dan ook niet voor niets een van de weinige cannabis-coaches van Nederland. 
Zo deelt Martinus graag en regelmatig statistieke gegevens van de stichting met u. 

Hij heeft veel ervaring opgedaan de laatste jaren en kan u vertellen wat de donateurs ons vertellen over het gebruik van dit soort producten en kuren. U kunt zelf een kijkje nemen tussen de recensies van de stichting weit olie puur om te zien wat anderen zoal over vertellen! 

Wij doen geen medicinale uitspraken en of geven aan dat dit product ziekten kan genezen. Ook raden we aan alles in overleg met je art of specialist te bespreken zodat iedereen op de hoogte is van wat u doet en gebruikt. We werken het liefst samen als uw arts er voor open staat. 

Daarbij stellen wij met u en als nodig samen met u en uw behandelend arts of specialist een behandelplan op; aan de hand van een op maat gemaakt schema verdelen wij deze 60 gram pasta en alle andere producten over een bepaalde periode. 

Kennis: 

Ook zitten er in de kuur tips over een aantal boeken zoals het boek van de wereldberoemde arts William Li, eet om ziekte te verslaan. Een boek vol met tips over voedingen die kunnen helpen bij bijvoorbeeld kanker. We bespreken het dokter Moermandieet met u en geven u tips van online doctoren die veel vertellen over bijvoorbeeld de ziekte waar u tegen aan het vechten bent. 

Boeken waar men veel belangrijke informatie kan terugvinden. Deze Arts (William Li) is bijvoorbeeld de arts die de oud USA President meneer Carter heeft geholpen tijdens zijn behandeling tegen kanker. Ook komen er een aantal andere belangrijke wetenschappers aan bod waaronder David Sinclair en professor Thomas Seyfried. 

Alle kennis die we met u delen is opgebouwd uit wat deze wereldberoemde doctoren vertellen en natuurlijk vertellen we wat over de statistische ervaringen van de Stichting. We hebben duizenden personen geholpen aan dit soort producten en dat alles heeft ons natuurlijk een schatkist aan informatie opgeleverd. Deze informatie delen we regelmatig met Nederlandse onderzoek en doctoren. Zo kan men op deze website onder het kopje documenten veel belangrijke informatie vinden van ons en natuurlijk ook van BMC-bureau medicinale cannabis. Het overheidsorgaan in Nederland die meer mag en kan vertellen over hennep/ cannabis.
Ook zijn er andere supplementen belangrijk om te gebruiken tijdens deze kuur en dat zijn bijvoorbeeld, backing soda, appelazijn en vooral een aantal paddenstoelen waarvan men weet dat ze erg goed werken bij bijvoorbeeld kanker. In Japan worden er bij behandelingen tegen kanker het elfenbankje en de gele reishi paddelstoel ingezet omdat ze erg goed werken en uw lichaam op diverse manieren stimuleren. Een goede tip in deze is: Paul Stamets een wereldberoemde wetenschapper die zelfs op netflix terug is te vinden met zijn wonderbaarlijke onderzoeken naar kanker en paddenstoelen. 

Wordt het allemaal wat veel, de informatie die we met u delen? Maak u niet druk, Martinus kan alles uit zijn hooft vertellen en opsommen zodat u alles niet hoeft te onthouden maar enkel de aanwijzingen hoeft te volgen. Martinus maakt u slimmer en laat u zien wat te doen en waar u de informatie kunt vinden om zelf mocht u dat willen onderzoek te doen! 

Hoe gebruik ik de cannabis kuur en vooral de pasta?

Dit is in een kleine opsomming niet uit te leggen maar toch volgt er een minimale opsomming om u een klein idee te geven van wat we bedoelen en hoe het ongeveer moet gaan. 
Olie en pasta kan op verschillende manieren ingenomen worden.
De meest gebruikelijke manier is oraal (druppelen onder de tong).
De pasta wordt in de meeste gevallen in capsules ingenomen.
Wij stemmen per persoon af, welke methode het effectiefst
Wij sluiten namelijk niets uit en proberen alle mogelijke manieren van inname mee te nemen.

Tip: Wij raden u aan om voor het gebruik van RSO-pasta contact op te nemen met de stichting voor advies en om af te stemmen of dit wel de juiste keuze voor u is

!! Let op:
Vanwege hygiëne voorschriften kunnen wij de producten die verzonden zijn niet retour nemen. Mocht u de kuur willen aanschaffen, houd hier dan rekening mee!
Wist u dat er PubMed de medicinale zoekmachine die elke dokter kent meer dan 11000 afgeronde onderzoeken staan naar cannabis!

Vragen, tips of op zoek naar advies? 
WhatsApp service 0629315070 / [email protected]
https://wietoliepuur.nl/product/all-in-one-rso-kuur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.