Ontwerp zonder titel 8 1

Computer Support Almelo 10 jarig bestaan.

Computer Support Almelo van harte gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan. 

Als je ondernemer bent en wilt een goeie website laten bouwen is het altijd enorm zoeken naar de juiste ICT-dienstverlener. Als je online gaat kijken en zoeken naar een dienstverlener val je al snel voor bedrijven die een geweldige website hebben met alle informatie en diensten geweldig uitgewerkt. Ook ben je geneigd om een bedrijf te nemen die bovenaan te vinden is op Google.

Ik heb tal van bedrijven en mensen gehad die onze websites wel zouden kunnen bouwen en onderhouden maar niets bleek minder waar te zijn. Het viel me op dat ze vooral in het begin aardig waren en dat je op een geven moment via agenda’s moet gaan werken en zelfs weken vooruit moet gaan inplannen op iets op je website te laten aanpassen. 

Jaren geleden dacht ik bij mezelf zal er niet gewoon een goed bedrijf in Almelo zitten waar ik vandaan kom en nog steeds woon. En vooral moet het een bedrijf zijn waar je terecht kunt voor een kop koffie en het moeten mensen zijn die graag willen meedenken aan wat ik doe en met welke visie ik werk. En dat was een schot in de roos! Want ik kwam na even zoeken al snel uit bij Computer Support Almelo – een ICT-dienstverlener voor het MKB. 

Na een goed gesprek was eigenlijk alles zo afgehandeld, ze wisten veel vraagtekens die ik had en nare ervaringen die ik bij andere bedrijven had opgedaan, als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. We zijn begonnen met het mooi en goed vindbaar maken van de website www.wietoliepuur.nl. De stichting was toe aan vernieuwing en ik wist wel wat ik wou maar niet hoe het allemaal mooi en straks in elkaar gezet moest worden. 

Steven en Mike wisten alles zo goed op te zetten dat we na het mooi maken van deze website door zijn gaan bouwen aan meerdere websites. Ondertussen zijn het bijna 10 sites die mooier en mooier worden naarmate we precies weten wat te doen met welke website. 

www.kimmiessweeds.nl, www.justmartinus.com, www.onestepcommunity.com, www.martinuscoaching.com, www.canbucha.com, www.gratisolie.com en binnenkort de nieuwste website van en misschien wel de mooiste … www.coachflix.nl

We blijven bouwen aan meerdere websites, want we hebben nog erg veel goede ideeën en samen met Computer Support Almelo gaat dit zeker lukken. Ze maken de website mooi en makkelijk voor je klaar en wel zo dat je ook zelf kleine dingen kunt aanpassen. En niet continue een vraag moet stellen en/of een opdracht moet neerleggen om wat op de website aangepast te krijgen. 

Ondertussen doen ze bij Computer Support Almelo onze SEO en blijven ze meedenken aan wat er beter kan en wat we het beste kunnen doen om zoveel mogelijk klanten tevreden te kunnen verwerken in deze community met tal van actieve websites. 

Een blog over Computer Support Almelo is echt op zijn plaats, omdat ze vandaag hun 10-jarig bestaan vieren en 10 jaar dat is niet mis! 90% van de bedrijven halen de 10 jaar niet en deze jongens met een heel team aan specialisten hebben het wel gehaald! Waarom ze dit al behaald hebben is niet moeilijk, want ze denken mee met de klant, ze vragen een goeie prijs en wat vooral het belangrijkste is naar mijn mening is dat ze veel meer waarde toevoegen dan de maandelijkse betaling die ik doe. Ik betaal maandelijks met veel plezier mijn rekening omdat ze het dik en dik verdiend hebben want zonder Computer Support Almelo was de community en de stichting WietOliePuur nooit geworden wat het nu is! 

Computer Support Almelo bedankt voor alle diensten, het meedenken! Wij wensen jullie een geweldige dag en hopen dat we nog lang zaken met jullie mogen en kunnen blijven doen. 

Ontwerp zonder titel 8 kopie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.