aanbieding 4

Cannabis & hennep edibels van KimmieSSweedS

De website www.kimmiessweeds.nl is een website waar men alles kan verkrijgen op het gebied van cannabis en hennep edibels. Snoepjes gevuld met hennep of cannabis die men online ook veelal edibels noemt zijn de laatste jaren erg in opkomst. 

Snoepjes eten is natuurlijk niet erg gezond maar wel lekker en als je ze vilt met een bepaald extract cannabis of hennep worden ze gelijk een stuk gezonder! De cannabinoïden in het snoepgoed, de koekjes of zelfs in de dranken werken erg goed tegen tal van klachten. 

De snoepjes worden vooral gebruikt door mensen die de smaak van bijvoorbeeld wiet olie of CBD-olie niet erg kunnen waarderen. Voor de personen heeft Martinus van lies de website kimmies sweeds bedacht. Deze mooie website waar meer dan 30 soorten snoep worden verkocht is een echte aanrader! 

De website wordt ook drukker en drukker en langzaam maar zeker een website die niet meer te missen is op google, facebook en tal van andere online zoekmachines en of sociaal media platvormen. 

Alles is gemaakt van de hoogste kwaliteit en geinfuseerd met de meest full spectrum pasta’s die Martinus de laatste jaren heeft ontwikkeld bij bijvoorbeeld de stichting wiet olie puur, www.Justmartinus.com of voor de Robin Hood website www.GratisOlie.nl

Het idee kwam bij Martinus op toen er op de website van de stichting www.wietoliepuur.nl meer en meer vraag kwam naar cannabis en hennep snoep, koek, drank. We hebben op KimmieSSweedS echt ons best gedaan om de website zo simpel mogelijk te houden en om het snoep goed zo perfect mogelijk te maken. 

We hebben van zuigsnoepjes tot drop online staan en zoals te zien op de website net als haribo ons best gedaan voor de neus, het ook en vooral de smaak. 

We zijn dan ook zeer benieuwd naar wat u van de snoepjes vindt en vooral omdat er nu alles te verkrijgen is verschillende soorten en sterkten. Van 10 tot 50% sterke CBD-pasta zijn er ingezet om de snoep op sterkte te krijgen en bij de cannabis variant hebben we van basis, sterkt tot zelf extreem tegenwoordig online staan. 

Deze snoepwebsite die bedoeld is voor de 18+ is dus geen gewone snoepjes site zoals bijvoorbeeld Jamin is. Wij zijn er voor u met enkel maar hennep en cannabis snoep. Waar zijn dit soort snoepjes nog meer te verkrijgen horen we vaak….. Moeilijk omdat men online veelal producten tegenkomt die voor dikke prijzen worden verkocht. Wij van kimmies doen net als bij de stichting wiet olie puur ons best om alles zo betaalbaar mogelijk te houden!

Ook maken we producten op bestelling en is zoals u nu al kunt zien in onze webshop veel te koop van koekjes, tot lolly’s en van muffins tot mascarons. Er is zit voor een iedere zeker wat bij en om nog maar te zwijgen over onze erotische snoepjes… van drop lullen tot roze dozen en van zure cola piemels tot lolly’s ons erotisch assortiment is een gangmaker op elke party! 

Vragen, tips of op zoek naar advies? Stuur een berichtjes naar ons WhatsApp service nummer 0629315070 of email naar [email protected]   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.