aanbieding 4 kopie

cannabis & hennep community one step community

De website One Step Community laat u zien wie we zijn en wat we doen. De website is een van de grootste platvormen op het gebeid van hennep en cannabis. Op de website is veel meer te zien dan enkel maar producten. Zo zijn er seminaars en coaching trajecten die worden aangeboden.

Martinus van Lies heeft deze overkoepelende website in het leven geroepen om de community leden makkelijker toegang te geven tot al onze websites / projecten. We zijn ondertussen de 10 websites voorbij en daarmee wordt het voor onze volgers soms wat onduidelijk wat er nu wel bij ons hoort en wat niet. 

de websites:
www.wietoliepuur.nl
www.justmartinus.com
www.gratisolie.nl
www.kimmiessweeds.nl
www.martinuscoaching.com
www.canbucha.nl

en tal andere websites zijn te vinden op onze projecten pagina een handig overzicht met een korte intro over de website die u graag wilt bezoeken en vooral een kort verhaal waarom we deze website hebben ontwikkeld en waarom we dit allemaal voor u doen. 

In de webshop van OsC one step community kunt al onze website ook terugvinden en soms zelfs met een mooie korting om u kennis te laten maken met onze producten. We willen de drempel zo laag mogelijk houden en filteren dan ook op 2 punten. De belangrijkste is dat iedereen 18+ moet zijn om community member te mogen worden en we zoeken ook geen leden die dit soort producten gebruiken zonder medicinale reden. 

Bent u niet benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in de wereld van OsC! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.