Een titel toevoegen 2 kopie

Bijverdienen aan de WOP producten als partner?

Vind jij de producten van de stichting WietOliePuur ook zo goed en zou je graag een extra zakcentje bij verdienen? Dat kan nu als partner! 

Speciaal voor jou hebben we nu een partner programma. Dit programma werkt erg goed en is superhandig! Zo krijg jij als partner (ambassadeur) nu ook betaald voor de leuke berichten en informatie die je voor en over ons verstrekt. 

Je kunt met een commissie van 30% echt verschil maken. Van elke bestelling 30% incasseren! Meld je dan nu snel aan en check deze video over wat er allemaal kan en hoe je gemakkelijk alles kunt instellen. 

Vandaag al geld verdienen aan de geweldige producten van de stichting wiet olie puur? Doe mee e meld je aan zoals er al tientallen van onze klanten hebben gedaan. 

Martinus legt in deze korte video alles uit, en je kunt via de video zelf de stappen volgen om jouw eigen dashboard goed en simpel in te stellen. 

Schrijf bijvoorbeeld een leuk berichtje op Facebook en deel die met jouw link. In jouw persoonlijke dashboard kun je dan zien of mensen ook iets besteld hebben en zonder dat je er iets voor hoeft te doen kun je op deze makkelijke manier erg leuk bijverdienen! 

Alles spreekt voor zich maar als er toch vragen zijn, kun je gerust een berichtje sturen naar ons whatsapp servicenummer 0629315070 of email naar [email protected] 

https://youtu.be/LSDf1Sb5g0Y

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.