Affiliate update WietOliePuur

Bent u al affiliatie partner en ontvang BONUSSEN!

Bent u al affiliatie partner van de stichting wiet olie puur? 
Nog niet dan loopt u elke maand veel geld mis, want elke maand geven we tal van bonussen weg aan onze partners! 

Wat houd het in en wat moet ik doen om aan het affiliatie programma deel te nemen? 
U gaat naar de website van de stichting wietoliepuur en klik affiliatie aan onder het kopje mijn account. De rest spreekt voor zich… We accepteren u, en we voegen u toe aan de verzendlijst affiliatie partners zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van wat we doen en wie er een bonus heeft gekregen. Alle affiliatie partners ontvangen elke maand extra bonussen, net zoals deze maand… 

Wat doen de affiliatie partners? 
Niks bijzonders, ze delen af en toe wat op hun eigen social media en ontvangen dan van elke verkoop 30% terug in hun online wallet. Tevens geven we voor elke keer als u iets deelt op uw persoonlijke socials een bonus. Niks is voor niks en we doen het op deze manier echt samen! 

Op deze manier lopen de bonussen op tot honderden euro’s en u hoeft er niks te doen, wij zetten het bedrag in uw wallet en u koopt voortaan bijvoorbeeld gratis producten met uw winsten. Op deze manier proberen wij onze donateurs te helpen in deze moeilijke tijden. Voor wat hoort wat en op deze manier profiteren we er allemaal van!

check de video die hieronder te vinden en die martinus voor u heeft opgenomen en als er vragen zijn of u wilt zich aanmelden …? Stuur AUB een berichtje naar ons affiliatie nummer die Martinus altijd zelf beantwoordt 0647245131. 

Volg de link om een kijkje te nemen, in deze video legt Martin us uit wie er heeft gewonnen en wat te doen om affiliatie partner te worden! 

Link: https://youtu.be/LUdd813Ho0E

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.