Zonder titel 1200 x 700 px 1

Alleen deze week bijna 70% extra korting

Alleen deze week… bijna 70% extra KASSA-KORTING op dit geweldige pakket met bijna alle soorten olie uit onze webshop!

Met advies op maat en GRATIS thuis geleverd…..

Waarom geven we u dit pakket voor de bijzondere prijs? 

Omdat we u graag tegemoet komen in deze bizarre inflatie tijden. We geven in totaal 25 pakketten weg, dus op = echt op!! 

De stichting is opgericht door Martinus van Lies omdat hij zelf en zijn moeder destijds problemen hadden met hun huid. Als je iets voor jezelf maakt wil je altijd de beste kwaliteit gebruiken!! En als je het voor je moeder maakt die een huidkanker had (melanoom 2018) zorg je voor extreem goede kwaliteit, de kwaliteit is alleen maar verbetert en met trots zeggen we dan ook als iemand ons vraagt hoe is de kwaliteit? 

We zijn er trots op dat bijna alle familieleden, vrienden en medewerkers van de stichting wiet olie puur het zelf gebruiken. Wij staan voor kwaliteit en laten elke product afzonderlijk testen in externe test laboratoria! Benieuwd naar wat ander zoal over ons zeggen? 

Volg de link naar onze recensie pagina van Kiyoh of google wiet olie puur en recensies: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur 

Bestel via de onderstaande link of stuur ons een berichtje op ons whatsapp servicenummer 0629315070 / [email protected] https://wietoliepuur.nl/product/cbd-en-thc-en-hhc-en-htc-olien-pakket/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.