10.000 advies kopie 3

Wat is de ervaring na 10.000 keer wietolie verstrekken…? 

Wat is de ervaring na 10.000 keer wietolie verstrekken…? Deze vraag stel ik mezelf (Martinus van Lies) ook regelmatig af. Natuurlijk bezit ik ondertussen een ton aan informatie die erg nuttig kan zijn voor mensen, instanties en bedrijven die nieuw zijn met het gebruik, verkoop of het informatie verstrekken over cannabis en/of hennepproducten. Als ervaringsdeskundige kan ik ondertussen als geen ander vertellen hoe dit product werkt! 

Het belangrijkste wat men moet weten over cannabis en hennepproducten, is dat het in je voordeel kan werken maar tegelijkertijd ook dat cannabis en hennep niet voor iedereen werkt! Ook een belangrijke om te weten is dat wat voor de een wel werkt … voor de ander totaal niet hoeft te werken… Elk lichaam is anders en reageert dus ook anders op dit soort natuurlijke producten.

Wat erg belangrijk is en dit is iets wat ik duizenden keren mensen vertel; ga op zoek naar je maximale natuurlijke dosering. Als je dit soort producten gebruikt maar niet in voldoende mate, of dan wel je neemt te weinig in, dan werkt cannabis nauwelijks of helemaal niet. Meten is weten en dat zeg ik ondertussen met regelmaat en dit heb ik de afgelopen jaren zo vaak gezegd … dat het bij ons op het platform van OsC (OneStepCommunity) en bij de stichting WietOliePuur een standaarduitdrukking is geworden.  METEN IS WETEN, je moet toch weten na hoeveel druppels er effect is, zodat je weet hoeveel je er moet innemen. Het klinkt zo simpel maar niemand doet het!

Elke nieuwe donateur, klant en/of volger van ons platform wordt verteld wat hij of zij het beste kan doen om zijn of haar maximale natuurlijke dosering te bereiken. Heeft u geen idee waar ik het over heb en gebruikt u wel cannabis of hennepproducten? Dan bent u iemand die niet weet hoeveel druppels u eigenlijk nodig heeft. 

We delen graag statistische informatie die we de laatste jaren hebben opgebouwd bij de stichting WietOliePuur en het cannabis en hennep platform One Step Community. Nu met al onze nieuwe websites wordt de vraag van hoe dit soort producten te gebruiken met regelmaat gesteld. 

Bij KimmieSSweedS, GratisOlie, MartinusCoaching, WietOliePuur, UltraRichOils, MartinusMarket, MartinusCBDgroothandel, OneStepCommunity leggen we dagelijks uit aan nieuwe gebruikers dat het verstandig is om een testavond te organiseren. 

We vragen eigenlijk niks anders dan dat je vanaf het avond eten elk uur 1 of 2 druppels wilt gebruiken en daarmee door wilt gaan tot je iets voelt. Als je iets voelt stop je gelijk met het druppelen! Ga door en je zult leren wat het woord greening out betekent. 
(Greening out is de uitdrukking die gebruikt wordt als iemand zich onpasselijk voelt of na het gebruik van te veel cannabis)

Afbeelding met tekst, persoon, binnen

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als de testavond achter de rug is willen we graag een aantal dingen van u weten. Bijvoorbeeld: hoeveel druppels waren er nodig om iets te voelen en hoe is er geslapen? Moest er nog worden geplast tijdens de nachtrust of was dat niet nodig en heeft u doorgeslapen. Waren er meer of minder dromen en wat was volgens u de algemene ervaring?

Onze algemene ervaring van jong tot oud is vrij positief; we horen dat vooral oudere mensen zeggen… dat ik dit niet 30 jaar eerder had geweten… dan had ik al lang cannabis gebruikt! Deze reactie heeft te maken met de taboe die er heerst rondom hennep en cannabisproducten. 

Iemand die nieuw is met dit soort producten is vaak bang gemaakt voor cannabis en dat is enkel en alleen omdat men cannabis en hennep afdoet als een of andere gevaarlijke drugs. 

Je begint met een joint en je eindigt met een spuit in je arm denken veelal de ouderen nog altijd, terwijl men zonder na te denken vaak 4,5 of soms nog meer chemische pillen slikt. 

Niets blijkt minder waar te zijn dan de vooroordelen over cannabis en hennep, want er is in de duizenden jaren zolang men cannabis gebruikt nog nooit iemand overleden aan het directe gebruik ervan. Terwijl er jaarlijks meer dan 25000 Nederlanders overlijden aan hun medicijnen. We kunnen terug in de tijd; tot aan de Chinese keizers en keizerinnen want toen werd er al geschreven over cannabis en hennep. Ongeveer 3000 jaar voor Christus ontstonden de eerste medicinale geschriften in het verre China. Cannabis werd dus ongeveer 3000 jaar voor Christus voor het eerst beschreven als medicijn. En wist u wel dat rond het jaar 1900 er in de toenmalige apotheek waar ongeveer rond de 120 medicijnen aanwezig waren er rond de 100 gemaakt waren van cannabis. Zo nieuw is het dus niet..

Onlangs verscheen er wereldwijd in alle kranten een artikel dat een aantal stofjes uit de cannabis plant goed blijken te werken tegen een corona besmetting … en nu achteraf … ja we hebben regelmatig een vaste klant, volger of donateur aan de lijn gehad met een update die zich afvroeg hoe het kan dat iedereen in het gezin een corona besmetting heeft en hij of zij die dit soort producten gebruikt niet besmet blijkt zijn. 

Sterker nog we hebben meegemaakt dat men een week lang dagelijks werd getest op corona en dat er geen besmetting te constateren was bij iemand met onderliggende pijnklachten… terwijl het hele huishouding besmet was. We hebben er nooit veel over verteld tot het artikel van onlangs waarin onze vermoedens werd bevestigd! Als je dit soort producten gebruikt word je niet minder vaak besmet en/of ziek. Bijvoorbeeld de stof CBG wat een cannabinoïde is net als THC of CBD hechten aan de spikes van het corona virus waardoor het niet meer kan binnendringen in de kern van onze menselijke cellen. 

Om terug te komen op de cannabis en ziekte is het volgens ons OsC (OneStepCommunity) en WoP (WietOliePuur) ook minimaal net zo belangrijk dat men naast het druppelen van dit soort producten ook op zijn voeding gaat letten. We hebben de laatste jaren veel gelezen en vooral veel boeken over wat wel en wat niet te eten tijdens ziekte. 

De boeken van dokter William Li en professor David Sinclair raden wij dan ook aan. Ook moeten we het boek van dokter Saskia van Ass niet vergeten met alle informatie over je microbioom en vervolgens moet men het boek Dodelijke leugens eens lezen van C.F. van der Horst.  

Wat de wijze lessen uit deze boeken zijn is dat men moet oppassen met medicijnen en dat men niet zomaar moet aannemen dat alles wat we eten gezond voor ons is. Wat voor de een gezond is kan voor de ander als gif werken. Maar wat naar voren komt en bijna voor iedereen geldt is dat men moet oppassen met suiker en koolhydraten. En dat langzaam maar zeker onze hormonen veranderen door al het slechte voedsel. Een van de belangrijkste graat meters in deze is insuline. We kunnen zelf een insuline resistentie opbouwen waardoor we compleet uit balans raken lichamelijk en waardoor veroudering snel toeneemt. Veroudering dat toeneemt betekent eigenlijk niks anders dan dat we minder tijd over houden om te leven. 

(Wereldberoemde artsen: linksonder: Dr. Eric Berg + linksboven: Dr. Pradip Jamnadas + rechtsonder: Dr. William Li + Rechtsboven: David Sinclair)

Afbeelding met tekst, krant, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ook is een belangrijke dat we moeten leren vasten en het toverwoord in deze is intermitterend vasten. En ook dit is eigenlijk een erg simpel principe; je eet niet meer de hele dag maar zorg dat jij je dagelijks portie calorieën binnenkrijgt binnen een vast tijdbestek. 

Zo kun je bijvoorbeeld je ontbijt overslaan en tegen 13 uur gaan lunchen en als je vervolgens je avondeten tegen 18 uur gaat nuttigen en daarna niet meer gaat snacken…ben je al mega goed bezig en aan het vasten. Als je de dag erna dezelfde uren aanhoudt zou dat neerkomen op een vast van 18-6. 18 uur per dag niks eten! In de uren die je niet eet daar telt je slaap ook in mee. Het is even wennen maar als je dit een maand volhoudt op wilskracht zal je lichaam de rest voor je doen! Je zult door het vasten jezelf beter gaan voelen en vooral meer energie hebben en bovenal geef jij je lichaam de tijd om te helen en geef jij je je maagdarmstelsel de rust om te genezen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.