Franchise
Home JustM 2

Denk je dat JustMartinus het juiste franchiseconcept voor je is?

Kijk of je je herkent in onderstaand profiel:

1 – Enthousiasme voor hennepproducten.

2 – Plezier in omgang met kanten.

3 – Gevoel voor ondernemen.

4 – Zakelijk inzicht.

Ben je geïnteresseerd om franchisenemer te worden? Kijk dan onderstaande video.

De voordelen

De belangrijkste voordelen waar je van profiteert als JustMartinus franchisenemer zijn het merk, het systeem, het team en de bevoorrading met producten. Net als bij onze winkel, is de juiste samenstelling van deze ingrediënten en vriendelijkheid het recept voor succes!

Het Merk

Het JustMartinus merk is keihard aan het werk en wordt met de dag bekender. We hebben een grote fanbase. Op zowel nationale als internationale ranglijsten scoort het merk JustMartinus beter en beter op meerdere vlakken. Van deze bekendheid profiteer je als franchisenemer. Consumenten weten waar het merk voor staat en zijn bekend met de hoge kwaliteit van al onze producten.

Het Systeem

Met meer dan 5 jaar ervaring biedt het JUSTMARTINUS-systeem een gedegen concept aan. Franchisenemers profiteren van de kennis, de processen en het netwerk binnen het systeem. Zo zijn er verschillende trainingsmogelijkheden en workshops voor franchisenemers en hun teams en het voordeel van de centrale inkoop door de non-profit inkooporganisatie.

Investering

De totale investering ligt tussen de € 500 en € 15.000, dit is afhankelijk van de locatie. De investering van de voorraad neemt JustMartinus op zich. U huurt een winkel en zorgt voor openingstijden en JustMartinus help u bij de rest. Van voorraad tot verbouwingskosten gaan in overleg en verschillen per locatie. Normaal gesproken werkt het als volgt: U huurt een locatie en zorgt voor uren om de winkel te draaien. De voorraad ontvangt u via JustMartinus en de verbouwingskosten gaan in overleg.

Het Team

Onderdeel van het systeem is het team. De JustMartinus® franchiseformule is de ruimste en meest meedenkende van Europa. Ondanks die bekendheid ligt een groot deel van de kracht in de lokale aanpak en het persoonlijke contact met een de in en verkoop teams! Je bent zelfstandig ondernemer maar zult veel profijt hebben van de goede samenwerking met de verschillende partijen binnen onze organisatie.

Home JustM 3
Home JustM 1
Franchise 1
Franchise 2
Het Product

De gast kan zijn producten helemaal bestellen en aanpassen naar eigen smaak; groot of klein, per stuk of in de massa, olie, crème, zalf en veel meer; met de grote keuze aan producten zijn de mogelijkheden eindeloos. Producten worden intern bereid om de beste en meest hoogwaardige kwaliteit te kunnen bieden. Ons recept is de balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat ons aanbod aanspreekt bij een grote doelgroep. Met een team van specialisten kijken we naar trends en ontwikkelen we met veel plezier nieuwe producten. Op deze manier blijven we innoveren en kunnen we onze gasten blijven interesseren met verassende nieuwe producten.

Contacten

Ons merk wordt vertegenwoordigd door Martinus van Lies. De bedenker en oprichter van dit prachtige concept. Martinus Heeft de afgelopen jaren veel mooie initiatieven opgezet en bedacht. Een aantal voorbeelden daarvan zijn: www.JustMartinus.com www.WietOliePuur.nl www.MartinusCoaching.com www.KimmieSSweedS.nl www.GratisOlie.nl www.Martinusmarket.com www.MartinusCBDgroothgandel.nl

En zo zijn er nog vele websites meer die allemaal vallen en gemaakt zijn door OsC OneStepCommunity. OsC is paraplu van al onze websites/ projecten.

Martinus ontmoet je graag voor een persoonlijk gesprek in de winkel te Almelo. In de winkel te Almelo kun je zien hoe we werken en kunnen we toelichten hoe het werkt met onze agenda en klanten op afspraak. Ook kun je dan de huiskleuren en veel meer zien en natuurlijk het Team Ontmoeten