Franchise

Herken jij jezelf in: enthousiasme voor hennepproducten;

Ben jij gepassioneerd over hennep-producten en heb je plezier in het omgaan met klanten? Beschik je over ondernemersgeest en zoek je vrijheid en groei? Dan is franchisenemerschap bij JustMartinus iets voor jou.

Met de dag groeit het JustMartinus-merk en krijgt het meer bekendheid. Onze fanbase is groot en we scoren steeds hoger op nationale en internationale ranglijsten op verschillende aspecten. Als franchisenemer profiteer je van deze bekendheid. Consumenten weten wat JustMartinus staat en zijn bekend met de hoge kwaliteit van onze producten.

Als franchisenemer bij JustMartinus profiteer je van ons bekende merk, ons efficiënte systeem, ons toegewijde team en de goede bevoorrading van producten. Net als in onze winkels, is de juiste combinatie van deze elementen en vriendelijkheid de sleutel tot succes!

 
Home JustM 1
Home JustM 3

Met meer dan 5 jaar ervaring biedt het JUSTMARTINUS-systeem een gedegen concept aan.

Bij JUSTMARTINUS staat groei en verbetering voorop en dit blijkt uit onze meer dan 5 jaar ervaring in de branche. Ons systeem biedt franchisenemers de mogelijkheid om te profiteren van onze kennis, processen en het uitgebreide netwerk. We bieden tal van trainingen en workshops om franchisenemers en hun teams te ondersteunen, evenals de voordelen van centrale inkoop door onze non-profit inkooporganisatie.

De investering voor een franchisepakket varieert tussen €500 en €15.000 en is afhankelijk van de locatie. JustMartinus zorgt voor de voorraad, terwijl de franchisenemer verantwoordelijk is voor het huren van de winkel en het bepalen van de openingstijden. De verbouwingskosten worden in overleg bepaald en kunnen per locatie verschillen.

Met de JustMartinus® franchiseformule ben je een zelfstandig ondernemer, maar profiteer je tegelijkertijd van onze goede samenwerking en ondersteuning. Onze formule is een van de meest inclusieve en flexibele in Europa en biedt een ideale balans tussen lokale autonomie en de steun van onze organisatie. Het persoonlijke contact met onze verkoop- en inkoopteams zijn daarbij een cruciale factor in ons succes.

 

De klant is koning: met de grote keuze aan producten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bij JustMartinus staat de klant centraal. Met een uitgebreid aanbod aan producten, bereiden we alles intern om de hoogste kwaliteit te garanderen. Onze focus ligt op het vinden van de juiste balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit, waardoor ons aanbod aantrekkelijk is voor een brede doelgroep. Ons team van specialisten volgt trends en ontwikkelt nieuwe producten met veel enthousiasme, om zo te blijven innoveren en onze gasten te blijven verrassen.

Martinus van Lies is het gezicht van ons merk en de oprichter van het concept. Hij heeft vele mooie initiatieven opgezet, zoals verschillende websites en coachingdiensten. Je kunt Martinus persoonlijk ontmoeten in onze winkel in Almelo, waar je ook het team kunt ontmoeten en meer kunt leren over hoe we werken. We werken met afspraken voor onze klanten en zijn trots op onze huiskleuren.

 

Home JustM 2