Lees onze recensies:
via Kiyoh Reviews 
foto 01
2018 - Lezing / Theatercollege over het gebruik van cannabis / hennep. Bron: Eigen beheer. Foto Martinus van Lies
 
Begeleiding inbegrepen, want…

 

1. Niemand in mijn omgeving is bekend met hennep

2. Ik heb geen idee of dit voor mij kan werken

3. Ik wil malafide verkoop graag voorkomen

4. Ik gebruik medicatie, wat nu?

5. Kan ik high worden van CBD producten?

 
Advies op basis van jarenlange ervaring:
Een kleine greep uit onze projecten

JustMartinus.com

WietOliePuur.nl

MartinusCoaching.com

KimmiesSweeds.nl

GratisOlie.nl

MartinusMarket.com

MartinusCBDGroothandel.nl

Wij hechten waarde aan kwaliteit!

Het JustMartinus merk is keihard aan het werk en wordt met de dag bekender. We hebben een grote fanbase. Op zowel nationale als internationale ranglijsten scoort het merk JustMartinus beter en beter op meerdere vlakken. Om een merk te bouwen is het erg belangrijk om goed werkende producten te fabriceren. Alle producten worden door ons zelf geproduceerd en gecheckt op kwaliteit. We laten al onze producten testen in externe test laboratoria’s waar uiteraard certificaten van aanwezig zijn. Benieuwd naar wat er in jouw product zit? Vraag gerust een testrapportage op. Op deze manier draagt JustMartinus bij aan het decriminaliseren van de hennep/ cannabis markt

Wij blijven groeien!

Met meer dan 5 jaar ervaring biedt het JUSTMARTINUS-systeem een gedegen concept aan. Je kunt ons dan ook bereiken via onze website waar alle informatie te vinden is. Zoek je toch persoonlijk contact dan kan dat in één van onze winkels. We zijn op dit moment druk bezig met het zoeken naar en verbouwen van diverse locaties. De eerste fysieke winkel is een feit en is te vinden in Almelo. In onze winkels staat de koffie altijd voor je klaar en bakken we graag een verse CBD-muffin voor je terwijl jij je laat informeren over onze producten. We werken via en met een agenda en maken we met elke klant die in de winkel of online iets heeft gekocht een vervolgafspraak.

We geven graag advies!

Vervolgafspraak? We willen graag weten wat de werking was van het door jou bij ons aangeschafte product. Ook merken we dat als we mensen persoonlijke uitleg geven dat alles net iets duidelijker overkomt en dat we mensen net iets beter kunnen helpen. Ook vinden we het erg belangrijk om te zien of we nog kunnen bijdragen aan de verbetering van je situatie. Een vervolgafspraak is vaak leuk en gezellig en we raden ook altijd aan iemand mee te nemen en om samen eens te luisteren naar alles wat dit soort producten voor jou zouden kunnen betekenen.

Wij zijn er voor iedereen!

Bij JustMartinus is er voor elk wat wils en proberen we ook voor iedereen betaalbaar te zijn en vooral om betaalbaar te blijven. JustMartinus is onderdeel van een groter platform genaamd OsC One Step Community. Een community met tal van verschillende websites die één ding met elkaar gemeen hebben! Hennep en/of cannabisproducten, diensten of begeleiden.

 
foto 02
Wij staan achter onze producten en diensten
en
wij staan klaar voor jou!

Het team van JustMartinus bestaat uit winkel medewerkers, inpakkers, en de afdeling klantenservice. De klantenservice en de ICT-afdeling van JustMartinus is altijd erg blij met jouw feedback en zijn te bereiken via [email protected] Ook is er een servicenummer waar je tijdens kantooruren een bericht naar toe kunt sturen 0629315070 (WhatsApp/Signal/Telegram)

WhatsApp Service

+31 (0) 629315070

E-Mail Contact

[email protected]