100,- euro shoptegoed ontvangen

Zonder titel 1200 x 700 px Facebook bericht
Zaterdag is GRATIS testerbag-dag!
oktober 13, 2022
Ontwerp zonder titel 8 1
Computer Support Almelo 10 jarig bestaan.
oktober 17, 2022
Show all

100,- euro shoptegoed ontvangen

vernieuwde website kopie

vernieuwde website kopie

100,- euro shoptegoed bij de Stichting WietOliePuur ontvangen?

De vernieuwde website van de stichting WietOliePuur! & doe mee aan de prijsvraag die onder in dit bericht terug is te lezen…. Op de vernieuwde website kunt u veel informatie vinden
van onze recensies tot de gratis levering service.

Wist u wel dat er informatie te vinden is op de homepage over ons kweek traject waar jaarlijks vele honderden personen aan meedoen en dat er een leuke tegenprestatie tegen overstaat! 

We hbeben tientallen interessante blogs geschreven de afgelopen jaren die tegenwoordig te vinden zijn op de compleet vernieuwde website die sinds vandaag echt actief is. 

Met meer dan 600 recensies waarvan 98% ons aanraadt en waar we erg trots op zijn, zijn ook wederom terug te vinden op de homepage. Kijk eens wat ander zoals over ons vertellen en wie weet kunt u zich vinden in wat iemand anders over zijn (uw) ziektebeeld heeft geschreven. 

We hebben meer dan 50 geweldige producten in onze webshop staan. We zijn dan ook erg benieuwd naar welk product u graag en GRATIS zou willen testen?

Via de homepage kunt u ook door naar ons YouTube kanaal de CannaLiveStream. Waar we wekelijks nieuwe video’s en livestream posten. Wist je dat je live vragen kunt stellen tijdens de livestreams en dat we er wekelijks 1 organiseren, op de woensdag van 15:00 tot 15:30! 

Veel van onze vaste kijkers weten precies wanneer we weer live gaan omdat we dit delen in nieuwsbrieven via email en whatsapp. Vergeet u dus niet aan te melden voor de nieuwsbrief via ons whatsapp servicenummer 0629315070. 

We delen ook regelmatig geweldige kortingsacties via whatsapp en alleen daarom is het al een aanrader om u even bij ons aan te melden. Zo hadden we onlangs een 1+1 gratis actie. Stuur een app en geef aan dat je voortaan graag op de hoogte gehouden wilt worden. 


GRATIS ZOU WILLEN TESTEN…? 

Laat een reactie achter onder deze blog op de website van de stichting wiet olie puur en de winnaar ontvangt 100,- euro shoptegoed in zijn eigen online wallet! 
En je mag het bedrag van 100,- euro uitgeven aan wat je maar wilt, natuurlijk met advies op maat en gratis cannabis coaching van Martinus van Lies. 

Volg de link om een berichtje achter te laten:
https://wietoliepuur.nl/blog/100-euro-shoptegoed-bij-de-stichting-wietoliepuur-ontvangen/