1 + 1 GRATIS bij KimmieSSweedS! 

Schermafbeelding 2022 10 04 om 14.37.37
De all-in-one Cannabis RSO-kuur met begeleiding.
oktober 4, 2022
Gratis Testers kopie 2
Wietolie video’s met instructies
oktober 10, 2022
Show all

1 + 1 GRATIS bij KimmieSSweedS! 

Klik op het logo onderaan deze pagina kopie 5

Klik op het logo onderaan deze pagina kopie 5

We zaten bij Kimmies na te denken over wat we voor onze klanten kunnen betekenen in deze moeilijke en vooral dure tijden. We wisten dat we iets met de prijs moesten doen als we onze klanten tegemoet willen komen en vandaar tijdelijk 1 + 1 gratis! 

Ook wordt de website binnenkort compleet vernieuwd en gaan we een punten spaarsysteem op de website toevoegen. Bij elke bestelling van 50,- euro ontvangt u 5,- terug in uw account.  

We zijn dan ook erg trots op de unieke snoepjes website KimmieSSweedS, een website als geen anders waar we veel bijzondere producten aanbieden. Wist u dat er ook een categorie erotische snoepjes op de website te vinden is? 

Erg leuk om weg te geven of voor een feestje! Met deze snoepjes is het gegarandeerd een geslaagd feestje want van horen en zeggen hebben we vernomen dat veel van onze klanten hun vrienden, familie en collega’s het geweldig leuk vonden. Als de snoepjes gaan werken is het vaak helemaal feest want met de cannabis snoepjes van KimmieSSweedS komen zelfs de meest rustige personen tot leven. 

Bent u niet benieuwd naar hoe u deze snoepjes kunt inzetten om van een feestje een super geslaagde party te maken? Wij helpen u graag verder en delen graag met u hoe u ervoor zorgt dat het met de snoepjes van KimmieSS gaat lukken. 

Heerlijke cannabis energiedrankjes, kombucha en zelfs choco sticks voor een lekkere chocolademelk staan er op de website en dat alles geinfuseerd met de meest hoogwaardige extracten van de cannabis en hennepplant. 

Er zijn voor de prijs van een pakketje zelfs test snoepjes GRATIS te bestellen via de snoepjes voor volwassenen website KimmieSS

Vragen, tips of op zoek naar meer informatie?
Stuur een berichtje naar ons whatsapp service nummer 0629315070  / [email protected]